פצע מן כמו אפטה שכזה ששוהה בפה בצד ימין בחניכיים

פצע מן כמו אפטה שכזה ששוהה בפה בצד ימין בחניכיים

אוקי אז ככה כבר שבוע מאז שיצא לי מן פצע לבן שכזה בתוך הפה לא בטוח אם זה אפטה אבל בצד הימני בתוף הפה בצד של הלחיים למטה הכי האחרון ושלשום במשפחה זה פתאום הגיע לעוד משהו מבני המשפחה אז רציתי לשאול איזה מן סוג של פצע זה כי הפצע מלווה בכאבים בינוניים עד חזקים ואותן תופעוות לוואי גם אצל אדם אחר במשפחה יש לציין שאנחנו לא אוכלים מאותה צלחת או משהו שכזה וכה' מה זה יכול להיות אני בחיים לא נתקלתי בדבר שכזה פשוט אתמול לא התאפקתי ולקחתי כדור אדוויל וזה העלים את הכאב עד שאני כותב לבינתיים לא ידוע איך זה יהיה בהמשך כי כל התרופות סתבא לא מי יודע מה עזר ולא היה לי ברירה כבר

תודה על שיתוף פעולה

0 אור 0

New member
בדרך כלל אפאטות לא מידבקות בכלל

אולי כדאי לעשות את המתבקש ולהגיע לרופא?
בינתיים להרגעה מציעה לשטוף את הפה עם ג'ל אלוורה שמיועד לשתיה (יש בחנויות טבע) או תרסיס אלוורה (אין לי מושג איפה קונים)
מי מלח גם עוזר מאד לפצעים מהסוג הזה אבל שורף!!!!! מאד!!!
&nbsp

מסתבר שהמי מלח לא עזר לי עשיתי את זה שבוע שלם

רק הכדור אדוויל גרם לי להקלה אני אמנם לא רציתי לקחת אותו אבל פשוט לא היכולתי כבר להתאפק יותר אני תמיד נמענע מלקחת כל מיני כדורים אבל לפעמים אין ברירה וצריכים לקחת כי להמשיך לסבול זה לא הפיתרון

יעל ND

New member
לאלכס

אם לא שתיתם מאותו כוס לא כ"כ סביר הדבקות.
בכל מקרה, אם זה לא עובר שבוע, יש טעם לפנות לאבחון.
לשם כך הייתי ממליצה לפנות לרופא שניים או רופא עור.
כאשר נדע, על מה מדובר, נהייה הרבה יותר חכמים ונדע להמליץ על טיפול זה או אחר.
בכל מקרה, אם אין לך רגישות למוצרי כוורת, ממליצה שטיפות תכופות עם טיפות פרופוליס. בהתאם לסוג הטיפות בין 2 עד 6 טיפות לכוס. יעזור בכל מקרה ולא יזיק אם אין רגישות.

ladybug4NLP

Active member
ובינתיים יש בבתי המרקחת חומר שמורחים על האפטה-היא נדבקת

לפצע והווה חיץ בין הפצע לאוכל. אולי לא מרפא אבל מוריד את הכאב המטריף בצורה ניכרת

למעלה