פצפוצי אורז לפיסול דורשים קירור?

טלי2009

New member
פצפוצי אורז לפיסול דורשים קירור?

שלום
יש מלא גרסאות למתכונים- יש למישהו גרסה שבטוח לא מתפרקת וגם לא קשה כמו אבן?
וגם-
אם שמים חמאה, חייבים לשמור בקירור? כמה ימים אפשר לשמור טרי?
 

Miss Cake1

New member
מתכון לעיסת פצפוצי אורז ומרשמלו

25 גרם חמאה/מרגרינה
100 גרם מרשמלו
80 גרם פצפוצי אורז

את ממיסה את החמאה ומוסיפה את המרשמלו , מערבבת עד נוצרת לך תערובת חלקה, מורידה מהאש ומוסיפה
את הפצפוצים אורז , מערבבת טוב טוב ומתחילה לעבוד ולפסל את הצורה הרצויה עם ידיים משטח משומן.
אין צורך לשמור במקרר.
מכיוון שהפיסול מתקשה מהר מאוד אז אני לא ממליצה לאכול את זה וניתן לשמור ליופי למשך המון המון זמן... שנה-שנתיים ואפילו יותר :)
 
למעלה