פצפיסטים, יקרים!

אבנר.

New member
פצפיסטים, יקרים!

בע"ה תגידו מתישהו אתם מארגנים הפגנת תמיכה באוסמה בן לאדן, רנטיסי, סאדם חוסיין, אחמד יאסין, מוחמד דיף, יאסר ערפאת, אבו מאזן, אבו עלא או כל אבו אחר? יש איזה משהו באופק

חה,,,חה,,

נראה לי שכל עניין אמנת(ולא יוזמת-עעעאלק!) ז'נבה היא תמיכה אחת גדולה. שהרי הטרוריסטים האלה ימח שמם,רק סוחטים אותנו,, פוגעים בנו,רוצחים בנו,הורגים בנו.ואומרים נפסיק אם תתנו לנו שטח.כאילו שחסר להם יש להם פי 520 קמ"ר יותר מאיתנו-זה בולשיט!! ואח"כ הם רוצים שלום-כן,בטח... וזאת אמתי? כשלא תהיה לנו זכות קיום על הארץ כי הכל יהיה שלהם! להזכירכם בתוכנית החלוקה 48' הם לא הסכימו כי כל עוד שיש מדינה ליהודים רישמית-זו בעיה!

עיקרון הפציפיזם

הוא להתנגד לאלימות שהאנשים האלה מפעילים. הסרבנות מצפון היא בגלל שאנחנו לא רוצים לתמוך באלימות ולא כי אנחנו רוצים לתמוך באויבי ישראל

אבנר.

New member
אבל, אין פה באמצע....

בע"ה יש אויבי ישראל שרוצים להרוג אותנו ואתם נגד מלחמה בהם. כי זה אלימות. אז לא נלחם בהם ולא נהיה אלימים? אז? אין פה אמצע יש או להלחם בהם או לתת להם להרוג אותנו (ח"ו)

אimר

New member
באמצע יש את החיים

על מורכבותם ויופיים וכיעורם וקשייהם והנאותיהם. התמונה שאתה מצייר חדגונית, שבלונית, משעממת, ומה שיותר גרוע, מאוד אלימה ומסוכנת.

אבנר.

New member
אני יגיד לך איזה חיים יש באמצע

בע"ה החיים שבאמצע הם החיים שהיו למליוני היהודים בגטאות, אילו החיים שיש באמצע! בין הרכבות לתאי הגזים. בין ה"עבודה משחררת" ל"אקציה". גם לוחמי גטו וארשה, הם בריונים אלימים לטעמך? אני פשוט אומר שאין פה אמצע, יש או שהורגים אותך, או שאתה אלים והורג אותם, באמצע לטעמך זה "החיים על מורכבותם ויופיים וכיעורם וקשייהם והנאותיהם", בסדר, אתה לא רוצה, אל תלחם, יובילו אותך ברכבות, והסוף ידוע... איזו בחירה יש לך פה? האם עם ישראל היה צריך להיות אלים בשביל לקבל אלימות?! גם בלי להיות אלימים לאורך כל ההסטוריה של עמ"י - התאכזרו אלינו, ברוך השם, זכינו להקים מדינה ויש לנו צבא, אז עכשיו שמכים אותנו, נחטוף? מי ששותק על רצח ילדים ויש לו אפשרות להרוג את המחבלים ולא עושה את זה - הוא פושע! הוא שותף לרצח של הילדים!

אחחחחחח...הכחשה..איזה דבר נפלא

"גם בלי להיות אלימים לאורך כל ההסטוריה של עמ"י - התאכזרו אלינו" לא שאני מאמין בתנ"ך, אבל אתה כן... אז מה היה בדיוק שעמ"י כביכול מחה את כל זכר עמלק כולל נשים וילדים? מה זה היה כשקיין הרג את הבל? היסטוריה אלימה?!? לעם ישראל, עם הסגולה?!? חס וחרפס!!!

אבנר.

New member
סליחה, אתה ג"כ לא מכיר את התנ"ך...

בע"ה א. "זכור את אשר עשה לך עמלק בדרך בצאתכם ממצרים: אשר קרך בדרך ויזנב בך כל הנחשלים אחריך ואתה עיף ויגע ולא ירא א-לוהים: והיה בהניח ה'א-להיך לך מכל אויבך מסביב בארץ אשר ה' אלהיך נתן לך נחלה לרשתה תמחה את זכר עמלק מתחת השמים לא תשכח:" (סוף פרשת כי תצא) תגיד, מה קדם למה?! האלימות או התגובה של עמ"י?! ב. איפה כתוב שקין היה יהודי?! אני אומר שהאלימות שהופנתה לעמ"י בכל ההסטוריה לא הייתה צריכה סיבה. למה לפני 75 שנה הערבים שחטו איזה מאה יהודים ביום אחד בפרעות תרפ"ט?!!הם היו צריכים סיבה?!??!?!?

sela v

New member
אני דווקא חושב

לארגן הפגנת תמיכה במשפחת שרון.

למעלה