אתה מנסה להעליב ולפגוע ולכן אין לי עניין בך
אך בכל זאת,אם הקשבת לראיון שלי אצל גבי גזית היית שומע ממה התחלתי את הראיון, בדיוק מההיסתייגות אותה אתה כל כך דורש. אכן התחזיות של עדיין ואני מדגיש עדיין לא התממשו,לכן אני שמח שכאשר אמרתי את מה שאמרתי לביזפורטל ולמעריב לא קבעתישום דבר חג משמעית אלא אמרתי שמחירי הדירות יכולים לרדת.
המצב השתנה ואיתו התחזית. ב 2010 צפיתי שקובעים המדיניות ישתלטו על המצב שהכי גרוע שיכול להתרחש זה ירידת מחירים.כפי שידוע לך המחירים עלו מאז בעוד 20% והתחזית כרגע קריסה טוטאלית של כלכת ישראל שתגיע כתוצאה מחדלות פירעון המונית וקריסת הבנקים.לפי כך אני גם פעלתי והעפתי את הנכסים שלי מחוץ לגבולות המדינה.אני רוצה להזכיר לך שמי שציפה לקריסת הכלכלי האמריקאית גם 5 שנים לפני פקיעת הבועה הוכתר כגאון וכנביא פיננסי.וכאן מגיעה הנקודה שאתה לא מבין לגבי כי המוח המו7 שלך לא מאפשר לך להבין זאת.אני לא מחפש תהילה, אני לא מחפש כסף מהאתר הזה. אני בא לחשוף את סיפורה של בועת הנדלן בישראל כמו כל בלוג שהוקם בכל מדינה בה הבועה התפוצצה. הבלוג האמריקאי הדומה כמו כן נפתח3 שנים לפני הפיצוץ וגם גרינספאן פרש שנה לפני הפיצוץ כמו פישר.
הכאס שלכם מובן, אתם יודעים טוב מאוד שאני אצפה מהצד בזמן שכל ההשקעות וכל החלומות הרתובים שלכם יתנפצו כמו גלים על המזח.אתה גם יודע שאני אהיה שם כזה יראה כי למדת שאני מתמיד.
אש הגהנום הפיננסי יכה בך דוד ואני אהיה שם לתעד את זה. יש לי הרבה אימפטיה לזוגות צעירים מסכנים שנפלו במלכודת הבועה והרבה רצון לעזור להם, מצד שני יש לי סלידה עמוקה מאנשים כמוך וצפיה גדולה לראות אותכם שם, בתוך ליבה של הבועה כשהיא תתפוצץ. ולא נותר זמן רב.במונחים של נדלן 3 שנים כשלושה חודשים בשוק ההון.
אני אהיה שם דוד לצפות במפלה שלך
סמוך עלי