|פצ10 שניות חשובות לחיים - חובה לקרא ולהעביר-

n o f 5

New member
|פצ10 שניות חשובות לחיים - חובה לקרא ולהעביר-

אני מזמינה אתכם להצטרף ליוזמת הנהיגה החדשה שלי: בבסיס היוזמה עומד כלל 10 השניות, שמשמעותו - לכל נהג הזכות לעכב אותי לעד עשר שניות בלי שאני מגיבה בכל צורה שהיא. במהלך 10 השניות האלה אני לא צופרת, לא מהבהבת באורות ואפילו לא מסננת קללה. כשאני אומרת "לכל נהג", אני מתכוונת לכל נהג. כן. גם לחצוף ההוא שנעמד באמצע הרחוב כי הוא זיהה על המדרכה חבר שלו מהטירונות. 10 שניות משיחת הרֵעים - עלי. כן. גם למעצבן שמנסה להידחף לנתיב. הוא מקבל ממני 10 שניות לעשות את זה בלי לערב בזה את הטמבון שלי. כן. גם לרחפן ההוא שלא שם לב שהרמזור התחלף לירוק, וגם להוא שלא שם לב שהאוטו לפניו בפקק התקדם מטר וחצי. מקווה שהם חולמים על משהו נעים ב-10 השניות שנתתי להם. הרעיון שעומד מאחורי היוזמה הוא, שרבות מהתאונות שמתרחשות היום נובעות מהאווירה העצבנית עד אלימה ששוררת היום על הכביש. אף אחד לא רוצה לצאת פראייר. הוא כבר יראה למניאק שעוקף/חותך/מעכב אותו. אני מאמינה שאוירה רגועה יותר על הכביש תמנע לפחות חלק מהתאונות, ואני מאמינה שהאווירה הזו מתחילה בקטן. והיא מתחילה בנו. בי. אולי נהגת אחת שלא אתעצבן עליה תפגין גם היא נכונות לסלוח לנהג שיעצבן אותה בהמשך הדרך. אולי נהג אחד שלא אצפור לו ברמזור יהיה קצת פחות מתוח וישים לב לילד שעומד לעבור את הכביש. ו-כן. גם אם זה אומר שבגלל זה אני מאחרת. אפילו לילדים. אז נכון שהיום אני מבאסת אותם, אבל בראיה לטווח קצת יותר רחוק - אני עושה את זה בשבילם. אני מאמינה שחלק מאחריותי כהורה להשאיר לילדים שלי כבישים בטוחים יותר. זו הדרך שבה בחרתי בשביל לנסות לעשות את זה. עכשיו אני מזמינה אתכם להצטרף. להירגע ולהרגיע. ואם יש אפילו סיכוי רחוק וקלוש שזה יציל ילד אחד מתאונה קלה שבקלות - דיינו.

למעלה