פקחית בצומת בן גוריון רוטשילד

מירי001

New member
פקחית בצומת בן גוריון רוטשילד

מישהו יודע מה קרה לפקחית תנועה שכיוונה את התנועה בצומת רוטשליד בן גוריון. תודה

חןשסק

New member
אולי ירו בה ושמעו את זה עד ברניצקי

liavh

New member
אגב פקחים

שמתם לב לפקח/ית שנמצא בשקם? כבר אי-אפשר לעצור שם לדקה בשביל להוציא כסף או להחזיר סרט לענק הוידאו/בלוקבאסטר...

תפסתי איתו שיחה.

עצרתי שם בדיוק לדקה כדי שאחי הקטן (ילד בן 8) יבוא לאוטו ואני אאסוף אותו מהשקם, אז הפקח העיר לי שאסור לעמוד פה ושאני אעשה סיבוב, אז אמרתי שאני לא אתן לילד בן 8 לחכות לבד בערב ואני אחכה לו.. והתחלנו ריב קטן על בסיס דיבור שקט הוא נתן את ההוראות בחוסר התחשבות עם חיוך מר וממורמר.. אז הערתי לו שהוא היה בטח מהילדים המסכנים האלה שלא היו להם חברים בביצפר ולא היה להם כלום ופתאום קיבלו תפקיד עם "כוח" מסוים ומשתמשים בו לרעה במקום להקל ולעזור כשאפשר. אני לא אומר לו לא לבצע את תפקידו, אבל בכל תפקיד יש את שיקול הדעת, בכל זאת אנחנו בני אדם ולא רובוטים.

cobainos

New member
תפסיק להגיד את זה לאנשים

יום אחד תיתקל בבן אדם שלא יקבל את זה בשקט וזה עלול להיות מסוכן.

מסוכן למי ? :)

לא ראיתי בנאדם שנכנס לכלוב של אריה וניסה להתקיף אותו !@ :) אה הא.. חוצמזה אלוהים הביא לנו לשון כדי שנשתעשע איתה קצת.. בכל המובנים אהמ... והחיים קצרים מכדי שנשתוק, עדיף למלא אותן בחוויות. חוצמזה לא פעם קרה שאתה מתחיל ויכוח עם בנאדם ובסוף אתה מגלה עולם ומלואו ויותר מכך ותחשוב שהיית שותק ולא פוצה את פיך.. לא היה קורה כלום לכן תמיד(רוב הפעמים) עדיף לעשות, לגרום, לדבר, וכו' ...

cobainos

New member
יש דברים שיודעים ללמוד מת"א

לשדוד את התושבים בדו"חות ומסים למשל. שילמדו לפחות גם דברים חיוביים.פוי. מזל שאני גר 2 דקות משם. אגב, אל תוציאו כסף בכספומטים הקטנים האלה, הם שודדים בעמלות.

Shark Alarm

New member
הפקחית שצומת בן גוריון ../images/Emo26.gif

כל בוקר עומדת שם פקחית ומכוונת את התנועה, ככה זה שיש תנועה רבה מאוד בצומת והרמזורים לא מנווטים את התנועה נכון. אפשר גם לשים לב שמאוחר מאוד בלילות, הרמזור של הנוסעים שמגיעים מדרום לראשון מאוד קצר, אז גם ככה הצומת הזה בעייתי, לכן יש שם את הפקחית בבוקר... (אני יודע שהפסקה השניה לא כל כך ברורה, אבל אני בטוח שתסתדרו)

למעלה