פקידי מינהל מקרקעי ישראל לא משחררים קרקעות

פרויז1

New member
פקידי מינהל מקרקעי ישראל לא משחררים קרקעות

לבניה, הביקוש עולה, היצע לא משתנה משמעותי, נוצר מחסור, מחירים מאמירים, מתפתחת ספסרות, השחיתות גואה והצעירים החלו במרי כנגד הדיקטטורה הכלכלית של השלטון בישראל. אני לא פוחד מאינתיפאדות! אני מודאג ממרי אזרחי יהודי, ועכשיו הצעירים שוללים לגיטימיות ממדיניות מתמשכת של ממשלות ישראל בתחום הכלכלי. מדיניות שביטלה את מעמד הביניים במדינת ישראל ושלחה את זקני העם אלי אשפתות ונושאי חסד אספו אותם מתחתיות החרפה אלי בתי תמחוי, כאילו היו אלה חסרי זכויות בתקומה היהודית, הקמת מדינה לתפארת וכינון חברה יהודית כאן. לי לא חסר תודה לאל! אבל, אני כואב את כאבה של החברה הישראלית שעברה אל שפל דיקטטורה כלכלית, וזאת בשם הליכה עם "הרוחות המנשבות מן המערב" כאילו שזה מחוייב בזריקת רוב האוכלוסיתה, הבנים והבנות - עתיד המדינה והחברה כאן - אלי מחסור כלכלי. המחאה, חייב שתיהפך למרי בשלטון הדיקטטורה הכלכלית!!! מי שמוביל את המדינה, שומה עליו שיוביל את אזרחי המדינה. מדינה שמשפילה את טובי אזרחיה ולא מסוגלת לתת להם קיום - עדיף שהיא לא תתקיים במשטר ששרר!!! לבי עם אנשי המחאה על כל נושאיה!!! פרויז.

YEKI 1

New member
הפשע הגדול של אמצעי התקשורת בטרור הכלכלי

אמצעי התקשורת בישראל, ובמיוחד האלקטרונים, נושאים ברוב האחריות למצב במדינה. החל מהעריץ נוני מוזס והמשך בסופר פושעת יונית לוי, ולעורך החדשות שלה (שאחד מהם הוא האנטישמי גולן יוכפז) , וחברת החדשות של ערוץ (עריץ) 2 ! אלו מסממים את העם בתוכניות האחות הקטנה וכוכב זמר הומו חדש נולד , וזאת בימקום לדוגמה לערוך ולהכין תוכניות תחקיר מקיפות על מה שנעשה במינהל מקרקעי ישראל ! עלויות ההפקה של תחקרים כאלה לא מתאימים למנוולת יונית לוי ולשולחיה-מנהליה בערוץ 2 ! העוצמה וההשפעה של ערוץ 2 לבדו, הם פי כמה יותר מהכנסת כולה ! (מעצבי דעת קהל - תקשורת המונים) הם עושים זאת בכוונה תחילה מתוך חוסר השלמתם עם שלטון הימין ,וביודעם שזה יוביל למרד בשילטון ! אם מישהוא יעז למחות נגדם, דורית ביניש תוכל אותו חי !

פרויז1

New member
אמצעי התקשורת במשטר דמוקרטי, יועדו

לשמש כלב השמירה על המשטר הדמוקרטי. שלא יסטה מהדמוקרטיה. מכאן להפעלה ולמימוש הרעיון : קורפורציית התשקורת מהווה חלק מההון הפרטי. "ההון הפרטי" אמרנו? כן! הקפיטליזם החזירי בהגדרה המעודנת. אותם פרטי, אותם הטייקונים שמקיימים בישראל את המשטר הכלכלי הדיקטטורי הרודני. דיקטטורה כלכלית רודנית! אלה שולטים גם בתקשורת. וכל הבקרות וכל האיזוים וכל הריסונים - כל כולם קורסים בשם אותו רעיון נעלה של השוק החופשי הקרוי "תחרות חופשית" . התחרות החופשית הפכה קרדום בידי הטייקונים, לחתור תחת כל הופעה או יוזמה התורמת לציבור אך נוגסת ברווחים הבלתי מוגבלים שלהם : ראו כי כן : ב"בולדוג" בתכנית הטלביזיה שביקר את המערכת - נרכש תמורת תכנית בוקר לו ולרעייתו. מי היה מתנגד? שיקום! אבל הטייקונים הורידו את הביקורת! ומרוז שביקר אותם? כנ"ל ! חברות יודעות לייצר בחו"ל מוצרים הרבה יותר טובים וזולים כמו מכוניות. מה עושות חברות הרכב המסורתיות? רוכשות אותן במחירים פנטסטיים ומאחסנים שלא ייצאו לשוק. החזירות ההכלכלית נשכנית דינה מרי אזרחי יהודי !!

למעלה