פקיד אשראי בבנק- מה דעתכם?

alef04

New member
פקיד אשראי בבנק- מה דעתכם?

הציעו לי עבודה בתור פקיד אשראי של לקוחות עסקיים.(זה סניף שמתעסק רק עם לקוחות עסקיים). מישהו יכול לומר לי מה סוג העבודה, האם היא מעניינת? האם יש אפשרויות קידום? בנוסף אני בוחן גם אפשרות של עבודה בבנק בתחום של בקרת פנים. אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי ולהמליץ לי במה לבחור

alef04

New member
מנהל עסקים,

דבר נוסף, זומנתי למבחנים בפילת לצורך המשרה של ביקורת הפנים בבנק, אך עתידים לשלוח אותי לפילת גם למשרה של פקיד אשראי (זה שני בנקים שונים). אני מתאר לעצמי שהציון שאקבל יספיק לשניהם. אך האם יבחנו אותי בצורה שונה בהתאם לתפקיד המיועד לי, או שאלו תפקידים חופפים? כלומר, אם בפילת ידעו שאני מיועד למשרה של ביקורת פנים האם יבחנו אותי בצורה שונה מאשר למשרה של פקיד אשראי, האם הציון יהיה שונה...

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
תשובה

לפי מיטב ידיעתי יבצעו לך את אותם בחינות לשני התפקידים (אמינות ודיסקרטיות תבדק היטב). השוני יהיה בציונים שתקבל לכל תחום (ציון מסוים בכל תכונה שאותם דורשים למשרה).

alef04

New member
איך הם בודקים אמינות ודיסקרטיות?

יש לך מושג? טיפים שאתה יכול לתת? אז בעצם אפילו שכרגע הם יודעים שאני מועמד למשרה אחת ועוד שבוע נגיד ידעו שאני מועמד למשרה אחרת אז הם יוכלו להיעזר בבחינה שעשיתי בנוגע למשרה הראשונה, נכון?

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
נכון

בקשר לטיפים לגבי אמינות ודיסקרטיות. כמי שביצע את המבחנים הללו, הצעתי לך פשוט להיות אמיתי ככל האפשר, בלי לנסות לקלוע למטרת המבחנים (המבחנים בנויים כך שלא תוכל להטות אותם).

למעלה