פקקים

deja vu 23

New member
פקקים

אוף, מה יהיה? אני גר במשה דיין, וכל בוקר זה פשוט סיוט לחצות את אחוזה בשביל להגיע לצומת רעננה מרכז. (אם זה לעבודה ברמת גן או לכל דבר אחר). פקקים נוראיים בשילוב רמזורים כל 2 מטר, הבוקר לקח לי אשכרה 20 דק'. מה יהיה? אי אפשר להוסיף עוד נתיב או לעשות איזה משהו?

ארזS

New member
צודק, אבל...

איפה בדיוק אפשר להוסיף נתיב ? אולי הפתרון הוא שאנשים יסעו באוטובוסים ? אה, בטח, תיכף יהיו תגובות שהתחבורה הציבורית על הפנים. זה כמעט נכון, וזה בגלל ה"פרייבטים" שמתרבים בקצב רצחני, ואם אין מי שיסע באוטובוסים הם מצמצמים תדירויות... בקיצור : לא נראה פתרון באופק. דרך אגב, אחה''צ לקח לי 30 דקות לעבור את צומת רעננה ולהגיע עד למשטרת כפר סבא...

deja vu 23

New member
חח 30 דק'..

פיתרון לנסוע בתחבורה ציבורית הוא כרגע לא רלוונטי. השאלה איך כן אפשר לפתור את בעיית הפקקים הנוראית?

ארזS

New member
פתרון

לא לנסוע בכלל... אקיצר... אין פתרון. או : לצאת מהבית בשש בבוקר.

a r t h e m i s

New member
אופניים..שבילי אופניים...

זה הפתרון! גם מבחינת עלויות לאזרח הפשוט, גם מבחינת זיהום הסביבה וגם מבחינת תחבורה\פקקים וכו.

ארזS

New member
רעיון לא רע, אבל !!!

אבל נראה אותך מדוושת מרעננה לתל אביב בבוקר וחוזרת חזרה בערב...

a r t h e m i s

New member
תשובה #$%($

השאלה היתה על חציית אחוזה. והתשובה בהתאם. כמובן שגם ניתן היה לדווש עד כ"ס או הרצליה לת. רכב ומשם להמשיך ברכבת לת"א.

ארזS

New member
לא מדוייק.

בשאלה היה מדובר על חציית אחוזה לצורך יציאה לעבודה ברמת גן [לדוגמא]. כמובן שניתן לדווש גם לאילת, השאלה היא אם זה בר ביצוע מידי יום ביומו [כמו הפקקים האין סופיים].

a r t h e m i s

New member
מה שכן מדוייק זה ש

הרי ניתן גם לא לענות ל-כ-ל תגובה בפורום, השאלה האם זה בר ביצוע. יש כאלו (ארזS לדוגמא) שלגביהם הדבר אינו אפשרי .

ארזS

New member
מפאת כבודו של המקום

אעדיף שלא לכתוב את התשובה שאני חושב שמגיעה לך. מה שכן, ועם המון צניעות אני בז לך.

AvihayA

New member
או לשים את הרכב באחת מהתחנות הללו

כשיש לי עיסוקים בתל אביב אני משתדל לא להגיע לשם עם רכב דווקא בגלל הפקקים ומחירי החניה. במקרה כזה אני מעדיף לנסוע באוטובוס עד לתל אביב או לנסוע עד לתחנת הרכבת בהרצליה ומשם תוך 8 דק' מגיעים לרכבת מרכז (ארלוזרוב) או תוך 12 דק' למרכז עזריאלי. בלי פקקים ובלי כרטיס חניה.

AvihayA

New member
שמתי לב שעד 6:45 עדיין אין תנועה עמוסה

במסגרת עבודתי מתאפשר לי להגיע מוקדם יתר ולכן, במקום לצאת ב 7:15 בחרתי לצאת לכיוון כביש החוף והרצליה (אני עובד ביקום) בשעה 6:45 (ולפעמים קצת יותר מוקדם). באותה השקעה של חצי שעה אני מגיע לעבודה שעה מוקדם יותר.

לעומת זאת, הבוקר בשמונה

יצאתי לכיוון רמת אביב דרך הרצליה. בתשע עדיין הייתי תקועה ליד קניון שבעת הכוכבים. סיוט.

ארזS

New member
לא יוצאים בשמונה.

זה שיא הפקקים. אני מעדיף לצאת בשש וחצי ולחכות בתל אביב מאשר לחכות בפקקים.

ארזS

New member
יש רצוי ויש מצוי

ויש a r t h e m i s שמשהו מציק לה

למעלה