פראג - צריכה עצות המלצות

פראג - צריכה עצות המלצות

אני רוצה לנסוע לפראג בשבועיים הקרובים ומבקשת את עזרתכם בהמלצה על מלון טוב ולא מאוד יקר במרכז העיר ועל אתרים מומלצים לביקור. תודה.

פראג

מצרף לך לינק על מלונות בפראג יכול לשמש לך לתועלת . כעקרון בד´כ כדאי לבדוק את המלונות שסוכנות הנסיעות מציעה לך ואז , בד´כ , זה יותר זול אני אישית ישנתי במלון פירמידה המרוחק במקצת מהמרכז אולם נוח מאוד תחבורתית וקרוב מאוד למצודה ולראדצ´יני שהינם אתרי חובה . כל מדריך כתוב ( לדוג´ שיחור ) יתן לך פירוט מלא של כל האתרים -ופראג נוחה מאוד לתיור עצמאי . בפורום טיולים בוואלה ( ואולי גם פה ) יש לי מספר תגובות ופירוט אתרים נחמדים חפשי בהיסטורי תהני ואל תשכחי ללבוש חם

nitsansh

New member
וגם באתר "למטייל"

יש המון אינפורמציה על פראג. מלון פירמידה באמת מאד נגיש. בטראם 22 מגיעים לכל האתרים החשובים בעיר. כדאי לשים לב לכייסים שעובדים בקו הזה.

nitsansh

New member
מלון פארק גם טוב

לא הייתי בו, אבל מספר אנשים המליצו עליו והוא במקום טוב. לא צריך להתעקש על מלון ממש במרכז, ומצד שני לא להתפתות לדיל זול במלון מרוחק. מלון במרחק של 10-15 דקות נסיעה זה סביר לדעתי.

nitsansh

New member
לכמה זמן?

כדי להתאים לך מלון כדאי שתגדירי בדיוק... מה זה טוב, כמה קרוב למרכז ובאיזה מחיר? אני משער שאת מתכוונת לדרגת 4 כוכבים. יש מלונות סבירים וזולים של 3 כוכבים אבל לא קרוב למרכז, ומלונות של 5 כוכבים במרכז הם יקרים. אתרים מומלצים לא חסרים... אתרי החובה הם גבעת הראדצ´אני ובה הטירה, העיר העתיקה (סטארה מייסטו) כולל הרובע היהודי, העיר החדשה (נובה מייסטו, חדשה היא היתה במאה ה-14...), העיר הקטנה (מאלה סטראנה), גבעת פטז´ין וכמובן גשר קרל. אחרי זה מומלץ לבקר במצודת וישהראד, ארמון טרויה, פרק סטרומובקה, ואם נשאר זמן לצאת למקומות בסביבה. בעונה הזו צריך לוודא שהטירות פתוחות לביקור, כי כבר די קר בצ´כיה.

LLLLL

New member
בקשר למלון מרוחק, כן ../images/Emo45.gif או לא ../images/Emo31.gif

אנחנו היינו ב-"TOP HOTEL" שבמרחק 15 בתחתית מהעיר. זה נורא הרתיע אותנו בהתחלה, אבל אחרי נסיעה אחת, הבנו שזה שטויות. באמת. המלון עצמו הוא 3 כוכבים אני חושבת, החדר עצמו לא ברמה מאוד גבוהה אבל מצד שני, רמה סבירה (גם ככה מי בכלל נמצא במלון חוץ מלישון). במלון ישנה ארוחת בוקר גדולה (ענקית!), ובעצם מי צריך יותר? כמעט כל אתר מוכר שווה לביקור למעט המוזיאון שם ממש אין מה לחפש (חוץ מכניסה זריזה רק לפטיו כדי לראות את הפאר אותו ניתן גם לראות מבחוץ). ישנם כל מיני טיולים מאורגנים לגרמניה ולקארלו ויבארי, אותם לא יצא לנו לראות (כולה 4.5 ימים היינו שם). הכי חשוב לקחת נעליים הכי נוחות בעולם- הרבה הליכות. אין ספק שתיהנו (אצלנו פראג רשומה ברשימת היעדים של "חייבים לחזור לשם מתישהו" מקווה שהועלתי במשהו- לירון.

למעלה