פראדוכסלי משהו...

Ofericko

New member
פראדוכסלי משהו... ../images/Emo91.gif

שלום לכולם. תראו את אחוזי ההצלחה האדירים של ניתוח הטבעת, עם הטבעת או בלעדיה... אני קורא כאן על סוגי המזונות אותם אתם, בעלי הטבעת, אוכלים ואני רואה את חברתי, חסרת טבעת, אוכלת אך ורק גרברים מדוללים במים ויוגורטים למיניהם. חישוב פשוט מראה שעכשיו כשאין היא מוזנת ישירות למעיים, היא אמורה לרזות יפה בשבועות הקרובים. כמו"כ, ניתוח הטבעת הצליח עד כדי כך שגם אנחנו, הסובבים אותה, רזינו בששת השבועות האחרונים בצורה כזו שאם תקחו את כולנו ותחברו את הקילוגרמים שירדנו - תגיעו להרזייה ממוצעת של בעל טבעת. פחות או יותר. קראתי על זה... זו תוכנית משפחה כזו שנקראת: " The Ringless Lap-Band Operation ". מומלץ בחום.
Ofericko

gal33

New member
צר לי לקלקל את "השמחה", אך מהר

מאוד היא תוכל לחזור לאכול כרגיל, כאילו לא היה כלום. הזכרון הוא קצר.

רוייקו

New member
היי עופר. מה שלום חברתך ?

איך מתאוששת ? הגרברים והכלכלה הרכה היא שלב קצר אחרי הניתוח שלה, על מנת להחזיר את מערכת העיכול שלה לשיגרה. אני לא יודע כמה היא תרזה מיזה, אבל מהטראומה שעברה וגם אתם עברתם איתה, אין ספק שזה השפיע ועוד ישפיע על על כולכם, העיקר שיקירתכם תחזור לשיגרה בריאה כיאילו כלום לא היה. מסור ד"ש מרוייקו

Ofericko

New member
מה שבטוח הוא....

שהניתוח הבא שנעשה יהיה ניתוח שלאחר המוות בגיל 90 ומשהו. לא דקה לפני... מצבה של חברתי משתפר כל יום קצת אבל זה הולך להשתנות: בסופ"ש אני הולך להביא לה את החתול שלה שאותו היא לא ראתה שישה שבועות. זה מיידית יקפיץ אותה מהמיטה, ישלוף לה את הצינור מהבטן, יבריא לה את הריאות והנשימה ויעלים לה את הצלקות הרבות המעטרות את גופה. זה יכניס לה ג´יגו´נוסטומי ישר לנשמה.

רוייקו

New member
עופר, במה אתה עוסק, אם אפשר ?

ואם לא, אשמח אפילו לפרטי שלי.. המעריץ הסמוי שלך,

Ofericko

New member
אפשר...

אני רכז הדרכה ופעילויות במעון לילדים חרשים. כמו"כ מתחיל ללמוד קלינאות תקשורת החל משנה הבאה. And you?

lir42

New member
עופר יש לך מקום עבודה בשבילי?

אפילו בהתנדבות? לירי

Ofericko

New member
אנחנו מחפשים חונכים/ות אישיים/ות!

גיל ילדנו במעון נע בין 9-18. מדובר בילדים, אשר החרשות משותפת לכולם אבל היא גם הבעייה הכי קטנה שלהם. בגדול - אלו ילדים המוגדרים כבעלי "פיגור סביבתי" ברמות שונות. מה אזור מגורייך בארץ?

ליאת ו

New member
היי עופר!

היי שמי ליאת דבר ראשון ד"ש חם לחברתך לחיים דבר שני בעקבות הודעתך בפורום רציתי לשאול אם אתה מחפש עובדים אני בת 20 וכרגע לא עובדת אני עוד 4 חודשים מתגייסת עד לפני שנה למדתי י"ג וסיימתי בהצלחה עם תעודת מקצוע של הנחה"ש סוג 3 ועד לפני חודש עבדתי במכון מור וכרגע אני מחפשת עבודה זמנית לא משנה לי השעות וגם לא השכר מפני שהעבודה נשמעת לי מרתקת ומעניינת אודה לך אם תוכל לרשום לי תשובה אשמח לשלוח לך קו"ח בתודה מראש ליאת וישקובסקי.

Ofericko

New member
לליאת

שלום. בהחלט התרשמתי מתקציר קורות החיים שלך. מרשים. כרגע אנחנו ברוויה מבחינת צוות המדריכים. אנחנו מחפשים עובדת סוציאלית בחצי משרה. חוץ מזה אנחנו מחפשים חונכים/ת בהתנדבות לעבודה חד או דו שבועית אחה"צ. תודה בכל מקרה והמון בהצלחה! Ofericko

טל-יה

New member
ליר....

שמעתי שאת רוצה להתנדב?? כל הכבוד.. אז אני מפנה אותך לאתר מסויים שבא תוכלי להרשם ולהתעדכן.. אני יכולה לקשר אותך עם יו"ר ארגון החרשים וכן לשני מנהלי הפורמים של החרשים אנשים סמפטים עם אמביציה. ואני בטוחה שגם עופר יוכל לקשר אותך איתם.. (עופר קשר אותה עם עדו גרנות, או אלישי פורן שהוא בעצמו רכז נוער) וקצת אולי תפרטי איזה התנדבות או עבודה את מעוניינת לעשות? תני כיוון כמו שאומרים. ומה שאני יודעת שכל מתנדב או עובד צריך לעבור קורס שפת סימנים. וכפי שאומרים לדעת לסמן הנה עופר גם הולך ללמוד קלינאות תקשורת. אז בהצלחה לירי..

Ofericko

New member
לא חייבים לעבור קורס שפת סימנים

ברוב העבודות עם חרשים ובמיוחד כשמדובר בהתנדבות לא חייבים לעבור קורס מוסמך בשפת סימנים. אפשר לפעמים ללמוד זאת עם העבודה, וזה תלוי מה מידת הקשר של העובד עם החרש.

למעלה