פראיירים כן מתים

חוכא

Member
בניגוד לאימרה הידועה.
400 פראיירים נהרגו מאז התמרון בעזה. ועוד כמה מאות בשבעה באוקטובר.
שנה וחמישה חודשים של מלחמה, החמאס ממשיך לירות על ישראל, החזבאללה לא מנוטרל מנשק. סתם שלח אותם ביבי למותם מתוך קוצר ראות וחוסר חזון. נגרר אחרי סינוואר למלחמה, כי יבלית שאתה לא עוקר כשהיא קטנה, מקצרת ענק לא תצליח אחכ למגר.
ומי לא מתים? המשתמטים בכוללים, מורידי הפרופיל, חיילי הפלורסנטים ויאיר ואבנר. רק הפראיירים מתים. ופולחן השכול משגשג. כתבות בכל ערב מסקרות את ההלוויות, ופוסטים של בנט, וחנוך דאום והורים שכולים. תלי תלים של מלים. "אנחנו חבים להם תודה", "טובי בנינו", וכל הקלישאות. יצאנו ידי חובתנו למשפחות מוכות הגורל. ואם יש הורה שיעז לזעוק מעל הקבר של בנו שהוא מת לשוא, בשר מטענים ונ"טים, זה מושתק ואף מהדורת חדשות ואף סטטוס מצייץ לא יפרסם כי צריך לדאוג למשלוח הברווזים הבא לחזית שיגן עלינו. ואף אחד לא שומר על הלוחמים.

חוכא

Member
בניגוד לאימרה הידועה.
שנה וחמישה חודשים של מלחמה, החמאס ממשיך לירות על ישראל, החזבאללה לא מנוטרל מנשק. סתם שלח אותם ביבי למותם מתוך קוצר ראות וחוסר חזון. נגרר אחרי סינוואר למלחמה, כי יבלית שאתה לא עוקר כשהיא קטנה, מקצרת ענק לא תצליח אחכ למגר.
ומי לא מתים? המשתמטים בכוללים, מורידי הפרופיל, חיילי הפלורסנטים ויאיר ואבנר. רק הפראיירים מתים. ופולחן השכול משגשג. כתבות בכל ערב מסקרות את ההלוויות, ופוסטים של בנט, וחנוך דאום והורים שכולים. תלי תלים של מלים. "אנחנו חבים להם תודה", "טובי בנינו", וכל הקלישאות. יצאנו ידי חובתנו למשפחות מוכות הגורל. ואם יש הורה שיעז לזעוק מעל הקבר של בנו שהוא מת לשוא, בשר מטענים ונ"טים, זה מושתק ואף מהדורת חדשות ואף סטטוס מצייץ לא יפרסם כי צריך לדאוג למשלוח הברווזים הבא לחזית שיגן עלינו. ואף אחד לא שומר על הלוחמים.
עוד 5 יפים ותמימים

ביטניקט

Active member
בניגוד לאימרה הידועה.
חו"ח האחד זה אתה בראשי תיבות? לא נמאס לך לחזור על עצמך בכדי להצדיק את בריחתך מישראל? אפילו סגנון הכתיבה הוא אותו סגנון.

evglev1

Well-known member
מנהל
חו"ח האחד זה אתה בראשי תיבות? לא נמאס לך לחזור על עצמך בכדי להצדיק את בריחתך מישראל? אפילו סגנון הכתיבה הוא אותו סגנון.
זה לא סגנון הכתיבה שלו, כי הוא חוח האחד תוקף את ביבי על שמלאנות לא כל שהוא פוטר את החרדים מגיוס ועל כך שבניו בחו"ל בזמן מלחמה. חוח להיפך רוצה להכריע מלחמה עם פצצות אטומיות, חוכא טוען שהמלחמה מיותרת לחלוטין.

Harrington

Well-known member
מנהל
בניגוד לאימרה הידועה.
לא. הם לא. לא בגלל שהם לא מתים, אלא בגלל שהם לא "פרייארים". הם נהרגו על קידוש ה', למען הגנת המולדת והעם היושב בציון. מה שיפה, ככל שהמילה יפה ראויה לעניין, הוא שעל פניו אף אחד מהחיילים הללו גם לא הרגיש פרייאר. אולי הוריו חשים כך, בוודאי שקבוצה לא מבוטלת כאן בפורום טוענת כך. אבל מהחיילים עצמם לא שמענו אמירות כאלה.

חוכא

Member
לא. הם לא. לא בגלל שהם לא מתים, אלא בגלל שהם לא "פרייארים". הם נהרגו על קידוש ה', למען הגנת המולדת והעם היושב בציון. מה שיפה, ככל שהמילה יפה ראויה לעניין, הוא שעל פניו אף אחד מהחיילים הללו גם לא הרגיש פרייאר. אולי הוריו חשים כך, בוודאי שקבוצה לא מבוטלת כאן בפורום טוענת כך. אבל מהחיילים עצמם לא שמענו אמירות כאלה.
הם פראיירים שחלקם עדיין לא מודעים לפראייריותם. אבל האסימון מתחיל ליפול. בסוף תהיה מרידה של יחידות צבאיות ורק אז אולי יבוא הקץ למלחמה.
אגב, למה אתה או ילדיך לא יצאתם להגן על המולדת והעם היושב בציון? נאה דורש אך לא מקיים.

Harrington

Well-known member
מנהל
הם פראיירים שחלקם עדיין לא מודעים לפראייריותם.
או שהם פשוט לא פריאיירים כאמור מעלה :).
אבל האסימון מתחיל ליפול.
כן, את זה אני קורא כאן (מפי אנשים קבועים פחות או יותר) כבר כשנה :). נדמה לי שהתייחסתי לזה גם למעלה. עובדתית מפי חיילים לא שומעים אמירות כאלה. גם חיילים שמביעים תרעומת על הימים הרבים שהם משרתים השנה (מילואים), לא מתייחסים בדבריהם לשאלת גיוס או אי-גיוס החרדים בדרך כלל.
בסוף תהיה מרידה של יחידות צבאיות ורק אז אולי יבוא הקץ למלחמה.
או שכן או שלא. אני פחות משתייך לקבוצת הנביאים כאן :).
אגב, למה אתה או ילדיך לא יצאתם להגן על המולדת והעם היושב בציון? נאה דורש אך לא מקיים.
כשתדע לשאול את מה שאינך יודע ואין לך מושג לגביו לפני שתקבע מסמרות, יתכן שאשקול לחיוב לענות על שאלתך. כשאתה מגיע ממקום של 'אני יודע הכל על אף שאין לי שמץ של מושג ירוק', אני לא מרגיש צורך מיוחד להשיב לשאלותיך בנושא, סורי :).

כך או אחרת, למה שאני וילדי כן או לא עושים "להגנת המולדת והעם היושב בציון", אין באמת קשר לנושא הדיון שלנו כמובן. יתרום כל אחד היכן שהוא יכול ויגן כל אחד היכן שמתאפשר לו. בעולם שלי, די לי בכך שכל אחד מסתכל קדימה מבחינה זו ואני לא רואה צורך מיוחד שמאן דהוא יסתכל כל הזמן לצדדים בעניין הזה. גם כי זה לא באמת רלוונטי כמפורט מעלה וגם כי זה פוגם בראיה הישרה קדימה כאשר דווקא היא זו שנראית לי חשובה יותר.

חוכא

Member
או שהם פשוט לא פריאיירים כאמור מעלה :).

כן, את זה אני קורא כאן (מפי אנשים קבועים פחות או יותר) כבר כשנה :). נדמה לי שהתייחסתי לזה גם למעלה. עובדתית מפי חיילים לא שומעים אמירות כאלה. גם חיילים שמביעים תרעומת על הימים הרבים שהם משרתים השנה (מילואים), לא מתייחסים בדבריהם לשאלת גיוס או אי-גיוס החרדים בדרך כלל.

או שכן או שלא. אני פחות משתייך לקבוצת הנביאים כאן :).

כשתדע לשאול את מה שאינך יודע ואין לך מושג לגביו לפני שתקבע מסמרות, יתכן שאשקול לחיוב לענות על שאלתך. כשאתה מגיע ממקום של 'אני יודע הכל על אף שאין לי שמץ של מושג ירוק', אני לא מרגיש צורך מיוחד להשיב לשאלותיך בנושא, סורי :).

כך או אחרת, למה שאני וילדי כן או לא עושים "להגנת המולדת והעם היושב בציון", אין באמת קשר לנושא הדיון שלנו כמובן. יתרום כל אחד היכן שהוא יכול ויגן כל אחד היכן שמתאפשר לו. בעולם שלי, די לי בכך שכל אחד מסתכל קדימה מבחינה זו ואני לא רואה צורך מיוחד שמאן דהוא יסתכל כל הזמן לצדדים בעניין הזה. גם כי זה לא באמת רלוונטי כמפורט מעלה וגם כי זה פוגם בראיה הישרה קדימה כאשר דווקא היא זו שנראית לי חשובה יותר.
ברור שתעדיף שהפראיירים יסתכלו רק קדימה, ועד שאתה לא מצהיר כאן שאתה או יוצאי חלציך שירתתם בצבא, מבחינתי אתם משפחה של משתמטים.

Harrington

Well-known member
מנהל
ברור שתעדיף שהפראיירים יסתכלו רק קדימה, ועד שאתה לא מצהיר כאן שאתה או יוצאי חלציך שירתתם בצבא, מבחינתי אתם משפחה של משתמטים.
ואילו אתה, עד שלא תצהיר אחרת, אתם משפחה של אנסים ושודדים.
אני מעדיף אנשים שמסתכלים ישר ולא לצלחת של השכנים פשוט כי זאת דרך החיים הנכונה יותר מבחינה זו לטעמי. אם זה "ברור" לך, אשרינו.

1ספי11

Well-known member
מי שנהרג על קידוש השם הוא לא פראיר אלא דביל.
השם הלא קיים לא דורש מאף אחד למות עבור קידוש שמו.

Harrington

Well-known member
מנהל
מי שנהרג על קידוש השם הוא לא פראיר אלא דביל.
השם הלא קיים לא דורש מאף אחד למות עבור קידוש שמו.
מיותר לצחוק או לנסות לתקוף את המושג הזה. אנחנו מדברים על אנשים שנהרגו למען בטחונך ובטחון משפחתך. טיפת כבוד לא תזיק. גם לא אם יהודי מאמין רואה בזה להיהרג על קידוש ה'.

1ספי11

Well-known member
מיותר לצחוק או לנסות לתקוף את המושג הזה. אנחנו מדברים על אנשים שנהרגו למען בטחונך ובטחון משפחתך. טיפת כבוד לא תזיק. גם לא אם יהודי מאמין רואה בזה להיהרג על קידוש ה'.
אתה כנסת את הביטוי המטופש הזה. אנשים לוחמים היום כמו שאני לחמתי על מה שנחשב אז הגנת המדינה. לא השם ולא נעליים.
אני חושב שנכון להיום המלחמה היא כבר לא על הגנת המדינה אלא בעבור אינטרס פוליטי של ראש הממשלה.

1ספי11

Well-known member
טוב בן אדם, מה שתרצה. לא קראתי מעבר לנ"ל. מעייף ומשעמם מדי ואין לי מצב רוח כרגע להתמודד עם טיפשות ופגיעה בכבודם של חללי צה"ל על-ידי דווקנים חנ"שים.

מיצינו.
לא טיפשות אלא נבזות לנצל את הצבא לפנטזיות הגאולה והישוב מחדש של עזה ולבנון.

lemner40

Well-known member
כל יום מתים כמה פריארים טיפשים
שמתים כדי שנתניהו סמוטריץ ובן גביר והחרדים ישארו על הכסאות שלהם
וימשיכו לגנוב את המדינה

כל יום מתים כמה פריארים טיפשים
שמתים כדי שנתניהו סמוטריץ ובן גביר והחרדים ישארו על הכסאות שלהם
וימשיכו לגנוב את המדינה
לדעתי סמוטריץ ובן גביר לא מנסים לגנוב הם אידיאליסטים ברמה העקרונית.

הם באמת חושבים שאנשים צריכים למות בשביל יו"ש ועזה - שיהיה לנו עוד שטח.

Cranio

Well-known member
לדעתי סמוטריץ ובן גביר לא מנסים לגנוב הם אידיאליסטים ברמה העקרונית.

הם באמת חושבים שאנשים צריכים למות בשביל יו"ש ועזה - שיהיה לנו עוד שטח.

נוח לסמוטריצ'ים ולהכהניסטים מחולשה יהודית שהפראיירים יקריבו את חייהם כדי שהם יוכלו להתנחל בעזה ובלבנון.
זו האידיאולוגיה שלהם .

נוח לסמוטריצ'ים ולהכהניסטים מחולשה יהודית שהפראיירים יקריבו את חייהם כדי שהם יוכלו להתנחל בעזה ובלבנון.
זו האידיאולוגיה שלהם .
למען האמת עזה ולבנון זה ההסחות דעת - הם "ילחמו" על להתנחל שם בשביל לוותר להוציא את העז ולהישאר עם יו"ש.

למעלה