פראייר מי שיוצא עם ישראליות

בא גט

New member
פראייר מי שיוצא עם ישראליות

אתמול יצאתי כמו רבים לרחובה של עיר, רק כדי לגלות את מה שכבר ידעתי

מרבית הבחורות הישראליות הם סתם מכוערות, מתוך 50 יש אולי אחת שנראית בסדר,
ויפות מדהימות, יש אחת לאלף, לעומת זאת, 4 שעות טיסה מכאן, יש יופי נשי עוצר נשימה
בכמויות סיטונאיות

לא פלא שיש מעט מאוד ישראליות יפות, לא שאין אתיופיות יפות, וגם מרוקאיות
עירקיות, פרסיות, וכל השאר, אבל שם, זה אחת ל2000 - מישהי יפה

כל היפות, הן בעיקר רוסיות, גם בארץ, אבל הרוסיות היהודיות לא יפות כמו
הרוסיות הנוצריות, הן פי 1000 יפות יותר, וגם נחמדות ומשכילות יותר

יש עוד הבדל: כאן בארץ: כל מכוערת ישראלית בטוחה שהיא מלכת יופי
זה מה שהיא משדרת, וזה מה שהגברים קונים, עובדה, תראו כמה ישראליים
פראיירים מתחתנים ברבנות, עם פרחה, שתוך זמן קצר תזרוק אותם חסרי כל

לעומת זאת, ברוסיה מרוב שיש כל כך הרבה יפות, גם מי שממש יפה, וגמרה
אוניברסיטה - לא מחשיבה את עצמה הכי יפה וחכמה שיש בעולם, היא משקיעה
פי 1000 בזוגיות, כי היא יודעת את האמת, יש עוד 1000 כמוה

רק בישראל בחורה מכוערת חושבת שמגיע לה הכל, לא עובדת, ומצפה שתפרנס אותה
רק בחורה שלא נולדה בישראל, אלא בארץ גדולה יותר, מבינה שהיא לא נסיכה
ומלכה, וכדי שכזוג תגיעו למשהו, גם היא צריכה לעבוד ולהתאמץ

בכלל, החינוך בישראל, זה חינוך לאמונה עיוורת בכל מיני קוראים בקפה
ומנשקי קברים ומזוזות

כשסבתא לא יודעת קרוא וכתוב, וגם האמא סתומה, מה הסיכוי שהאשה שלך
תצליח לקדם את הילדים שלך ? קטן מאוד, ואם כן, אז כמנהג העדות, הוא יהיה
משגיח כשרות, סופר סתם, או עוד מקצוע שאין לו תכלית

למה נשים מחפשות בעל אשכנזי ? כי הם יודעות את זה,
רק שאם לגבר יש שכל, הוא יעדיף להכיר בפייסבוק מישהי יפה חכמה
ולא כזאת שהיא אפס ומרגישה כאילו היא נסיכה

כזה בולשיט מזמן לא קראתי...

איזו הכללה מכוערת ודבילית. ובכלל, עם השגיאות שיש לך (בנות = הן, לא ׳הם), השטחיות, הסטיגמות והדעות הקדומות, איך יוצא שאתה כזה ״מציאה״ למין השני? אז זהו, שאתה לא.

אילו פניני חוכמה! ממש למסגר ולתלות.
כל היפות הן בעיקר רוסיות״, ״למה נשים מחפשות בעל אשכנזי? כי הם (הם?!?!) יודעות את זה״, ״החינוך בישראל הוא חינוך לאמונה עיוורת״...

ובכלל, חינוך זה דבר שבא מהבית, וכך גם שנאת חינם וסטיגמות מכוערות. מעניין באיזו משפחה גדלת שבה לימדו אותך למתוח ככה ביקורת על בנות. אני בטוחה שבמציאות (לא זו הבדיונית שיצרת, בה נשים שנראות כמו שרק מתהלכות בכל רחבי הארץ) מדובר בבנות אינטיליגנטיות שנראות לא רע ושלא היו נוגעות בך עם מקל ובגלל זה זה גורם לך ככה להתמרמר. אגב, גם בחו״ל יש לא מעט משפחות שגדלות בהן כל מיני טנישות ולקישות שאח״כ הולכות לתוכניות כמו זו של ג׳רי ספרינגר, מקללות ומוציאות זו לזו את העיניים בשידור. אגב, הייתי באירופה (4 שעות טיסה, נכון?) ולא כזה נפלתי מהגברים או הנשים שם. יופי עוצר נשימה? היופי בעיני המתבונן.

yatusha

New member
גרמת לי לפהק

אתה דובר רוסית או אנגלית טובה? למה שלא תלך ותמצא לך בחורה רוסיה אם זו כוס התה שלך?
לא ברור לי על מה כל המרמור שלך - אולי כי לא רצו אותך? עצוב.

אני באמת תוהה מה גורם לבחור לצאת בפוסט כזה, איזה פגיעה הוא ספג בעבר שלו שגורם לו לא רק לצאת בפוסט הלל ליופי הסלבי (שגם לטעמי כאישה מאוד נאה) אבל, גם להכפיש בצורה ילדותית את הנשים הישראליות.
אני תוהה אם אנחנו גרים באותה מדינה. בישראל לא רק שלא חסרות בחורות רוסיות נוצריות יפות גם לא חסרות נשים יפות בכלל ומוזרה הקביעה שנשים ישראליות לא עובדות וחיות על חשבון הזוג בישראל של 2013 שבה המצב הכלכלי לא פשוט ורוב משפחות בה שני בני הזוג עובדים קורסות תחת הנטל. איפה הן הבחורות ההן שזוכות להתפנק בבית? כמעט כל הנשים שאני מכירה עובדות ואלו שבבית נשארו בשל שיקולים כלכליים (תבדוק בהזדמנות עלויות צהרון וגנים).
למה כל כך כואב לך שמישהיא לא יפה לטעמך לא עובדת? אולי יש לה חוש הומור נפלא וקסם אישית אפילו שאין לה מידות של דוגמנית ובלונד זוהר? אולי בעלה סתם חובב ברונטיות מלאות? מה אכפת לך שהיא לא עובדת דווקא בגלל שהיא לא מספיק יפה?

אמנם אני מגיעה מבית שבו יש כמה דורות של תארים, אבל ההערה הגזענית שלך הייתה הכי מיותרת. עם כל החסרונות של ישראל החינוך פה והיכולות לרכוש השכלה גבוהה די טובות אז "כשסבתא לא יודעת קרוא וכתוב, וגם האמא סתומה, מה הסיכוי שהאשה שלך תצליח לקדם את הילדים שלך ?" היא לא רק אמירה גועלית אלא מראה מי פה הסתום באמת.

לא יודעת מה חווית, אבל קח את עצמך לטיפול - המשקעים האלה לא בריאים. גם אם תבחר לטוס 4 שעות מפה כדי להגיד я тебя люблю...

בהצלחה!

mad alot

New member
אזזזז

בחורה יפה מגיע לה לא לעבוד ושתפרנס אותה?
ומכוערת לא?

FineSilverMan

New member
כמעט 300 מילים

ובשביל מה?
אם אתה רוצה ישראלית, קדימה. לא בהכרח שזה הדדי.
אם אתה רוצה זרה, הדלת פתוחה.

גילושיט

New member
נו, גם פה?

מוכנה להתערב על מה שרק תרצה שגם אתה לא מציאה, וסביר להניח מכוער יותר מכל הפרחות הישראליות גם יחד.
אז סע לאוקראינה ועזוב אותנו בשקט.

Berethor

New member
מבחינת מה שהוא את צודקת

מבחינת שיסע לשם זה רעיון רע, כי מי צריך אחד כזה באוקראינה, הכיעור שלו יבלוט שם עוד יותר..

choco2602

New member
במקום להגיב אני בעד לייק לכל מי שהגיב לו..

אז זה לייק לכולכם.. חח

יש אנשים עם מרמור בלי סיבה. כמה גזענות בהודעה אחת. כמה שטויות, כמה בלבולי מוח. אני אפילו לא אטרח להגיב לו על הכל מרוב כמות השטויות.

Hawkgirl

New member
אני דווקא ממש רוצה לראות תמונה שלו

מה יש? אם הוא מעביר ביקורת על *כל* הנשים בישראל, מן הראוי שלפחות נזכה להעביר ביקורת לפחות עליו, לא? P:

choco2602

New member
את מוזמנת להעביר עליו כמה ביקורת שבא לך..

אחרי מה שהוא כתב פה, הוא הביא את זה על עצמו.

למעלה