פראנס 2: המקום השני- מתוכנן וחכם

מאדמאן

New member
פראנס 2: המקום השני- מתוכנן וחכם

הפרשן של הערוץ הצרפתי שהוא תותח ללא רתע מפורסם, טוען המקום השני בדיוק מה שתכנן לדעתו ארמסטרונג - לא להתאמץ מידי ולא לרדת אחורה מידי. לגבי אולריך: הוא לא הציג את מקסימום המוטיבציה, כנראה גם בכוונה. מה שכן ארמסטרונג נראה לו : טוב, בכושר, עם חיוך של מי שעוד שואף להצליח. פרצופים מסויימים תוארו כתקווה, מדברים על לורן ברושרד, על מק גי ועל לוי אופנהיימר שלמרות מימדיו, מבטיח ביותר. אני כבר בנוהל טור דה פראנס. (ריקאד עם קרח, אנשובי בשמן זית וזיתים סגולים...).

מאדמאן

New member
טבנה - כמובן

ועוד משהו: סטיאורט וו'ייט לא שבר גולגולת או "ראש" אלא נפצע כהוגן בפנים שריטות ותפרים בגבת ימין עם שבר גם ביד ימין. הוא הוזמן לאולפן שלאחר הטור ונשאל על הנפילה. הוא מספר שזה מאוד מבעס להחמיץ את התחרות וכמובן מספר שלפני שבועיים רכב עם לאנס ארמסטרונג ולמד ממנו רבות. לפני הפרולוג ליד נקודת ההתחלה ארמסטרונג יצא מהקארוון שלו כדי לשאול לשלומו מול מצלמות הטלוויזיה, וו'ייט לא הסתיר את ההערצה ונראה שארמסטרונג כובש את כולם עם האופי החברמני שלו. לעומת זאת באולפן היה גם אותו פטר - הבלגי שהחליף אותו ובאולפן די השתעשעו מהאופן שבו נודע לו שהוא יהיה חלק מהצוות של כופידיס בטור דה פראנס: הייתי בהלם הוא אמר : לקח לי כמה דקות לקלוט את זה ומיד חשבתי - אוו , מחר מאתיים ומשהו קילומטר...

צילמו גם את ה-DS של מקגי

מתוך מכונית הליווי כשהוא נוסע אחרי הרוכב שלו ב-2 הק"מ האחרונים. הוא כמעט קרע את הריפוד עם צרחות העידוד שלו. מה שלא ברור לי זה למה ה-DS נוהג במכונית הליווי. ברור שהוא נמצא ב"מקום אחר" ולא על הכביש. אם, חס וחלילה, הרוכב שלו יפול הוא עלול עוד לדרוס אותו. במהירות של 60 קמ"ש כשהוא נמצא 10 מ' אחריו, זה נראה לי מרחק גבולי לעצירה.

ועם החולצה הירוקה רוכב ....

לאנס ארמסטרונג. מאחר וקנצ'לרה לובש מחר את הצהובה, אז ארמסטרונג שנמצא שני בדירוג הנקודות ילבש מחר את החולצה הירוקה.

מעניין מה תהיה התוכנית של פאסה מחר

האם הם יתנו יום חופש לקנצ'לרה ויאפשרו לו לרכוב עם כל הדבוקה, או שהוא יהיה חייב לתת את חלקו ברכבת של פטאקי. צריך לזכור שישנם בקבוצה גם פוצאטו, גונזאלס ופלשה שמיועדים להתמודד גם על נצחון בקטעים בודדים ויכול להיות שלא רוצים לשרוף אותם בעבודה קשה מדי. אם גם קנצ'לרה ירד מהסד"כ זה יהיה בעייתי. גם מרקו ולו כנראה נפצע היום בפרולוג, כי ראו אותו זב דם מהמרפק (כמובן שהשדר של יורוספורט לא הבחין בזה). אבל בסופו של דבר, אלו רק צרות טובות ואני בטוח שהם יסתדרו מחר. לא בטוח שפטאקי ינצח, אבל אני מאמין שהרכבת שלו תעבוד כמו שצריך.

החולצה הצהובה אולי לא יהיה פועל אבל

הוא ישב בשקט ולא יעדה כלום או שיגוייס לעזרת פטאקי. כל השאר רוכבי פאסה קיבלו צו שמונה יש מחר 32 שניות בונוס בקופה. ההפרש של פטאקי מהצהובה 28. רוב המאיצים קרובים יותר לצהובה. אבל אם פטאקי מנצח בקטע ולוקח נקודת מאוץ אחת הוא ילבש צהובה . קאנסלרה הוא מאיץ לא רע. אם יהיה צורך הוא יגויס להוביל את פטאקי. ויש גם את הירוקה.

כמו בשנת 2000

אז ניצח בפרולוג דויד מילר וארמסטרונג היה שני וגם אז זה היה בשתי שניות. רק שלא יהיה לנו טור כמו בשנת 2000. זה יהיה מלהיב לאוהדי ארמסטרונג אבל משעמם לשאר העולם.

למעלה