פרביוטיקה

דניאלה12

New member
פרביוטיקה

שלום לכולכם, אני נותנת כבר תקופה ארוכה פרביוטיקה VSL לבני שלים (תאומים על הספקטרום). כבר כחודש קשה יותר ויותר למצוא אותה בארץ עקב בעיות אספקה אצל היבואן, אתמול בדקתי שוב בסופר פארם שבד"כ מזמינים לי אותה והמליצו לי כתחליף זמני או בכלל על פרוביוטיקה שנקראת Jarro Dophilus , התערובת מכילה 4.4 מילארד תערובת חיידקים פרוביוטים פעילים, האם יש למשהו התנסות עם המוצר הזה? (לטוב או לרע), אני צריכה תחליף כי גם בשיחה עם היבואן לא ידעו למסור לי מתי יחזור אם בכלל הVSL.

ק ל י ל ה

New member
אני נתתי לבני מהפרוביוטיקה הזו

לפני כשנה . עד שגילינו בבדיקת אלרגיות שעשינו לו שהוא בעצם אלרגי לקזאין. מאחר שבפרו' הזו החיידקים גדלים על מצע של חלב - הפסקנו לתת לו. קודם כל, את צריכה להיות בטוחה שהבנים שלך לא אלרגיים לקזאין ,כי הפרו' הזו "נגועה " בזה. מעבר לעובדה שזה לא יועיל להם זה רק יעשה לך חור בכיס. ולעצם שאלתך,בזמנו קניתי ישירות מהיבואן בהנחה שהורי הפורום זכו לה אצלו. קיבלנו גם הנחה במחיר וגם חבילה חינם -על כל קנייה של 10 חבילות.וגם - משלוח חינם עד הבית... לאור המחיר הגבוהה בסופרפארם , שנהנים מפער התווך , הרכישה הישירה מהיבואן הופכת להיות משתלמת ביותר.!!!! בכל מקרה ליבואן יש אספקה רציפה עד חודש מאי לערך ..כשנכנסים לעונת האביב -קיץ אז- הוא עושה הפסקה ביבוא כי הוא מתייקר נוכח ההובלה של הפרוביוטיקה הזו מחו"ל - בתנאי קירור. אם תרצי אשלח לך במסר את הפרטים של היבואן. קלילה

דניאלה12

New member
קלילה

את מדברת על ה-VSL? אותה אני כבר נותנת הרבה זמן (8 חודשים) אבל כרגע יש מחסור בארץ ולכן התעניניתי בדעות על הפרביוטיקה השניה, ( לגבי הVSLכבר דיברתי עם היבואן אבל מנציגתם הבנתי שאין צפי בקרוב להגעה של משלוח ואפילו יתכן שהם יעברו למוצר דומה)

ק ל י ל ה

New member
כן. על ה- VSL דיברתי ועוד

אנחנו עברנו לפרוביוטיקה מצויינת , שהומלצה בחום בפורום פה. יש בה 100 בליון + חיידקים מסוגים שונים. רצ"ב הקישור . זה מהאתר של יעקוב פה בארץ . אפשר להזמין ממנו. זה ם באבקה ללא טעם לוואי חלבי (כמו של ה- VSL ) ובכלל הוא היפואלרגני וללא קזאין !! http://www.autmedic.com/shop/index.php?productID=210 מקווה שעזרתי. קלילה

danake

New member
היי- שאלונת לגבי הפרוביוטיקה

מי זה יעקב? דרך איזה אתר ניתן להזמין פרוביוטיקה של קלייר

vered73

New member
אני ממליצה על הפרוביוטיקה של קלייר

ניסיתי NOW במינון הנמוך שציינת (גם כ4 מליארד), וכן KIRKMAN במינון 75 מליארד(=ביליון). לדעתי הקלייר עושה את העבודה הכי טוב אצל כל הבנים שלי, בין אם בטיפול אקוטי לבין טיפול כרוני. מכל הסוגים אני משתמשת בדיטוקס. (50 מליארד)

eldadv1

New member
פרוביוטיקה בנוזל ?

שלום, האם מישהו מכיר פרוביוטיקה בנוזל שאפשר לערבב במי השתיה ? היום אנו משתמשים בפרוביוטיקה של קירקמן (סוכריות).

JacobSk

New member
אתה יכול להשתמש פרוביוטיקה של קלייר

THERBIOTIC COMPLITE POWDER עז אבקה אתה יכול להרבב במים לא חמים כמובן ופרוביוטיקה הזו הרבהיותר חזקה מסוקריות של קירקמן זה ממש ליגה אחרת

eldadv1

New member
היה לי בעבר קפסולות של קלייר

אבל הן לא נמסו במים והילד לא הסכים לקחת אותם. האבקה הזאת נמסה במים ? אין לה טעם לואי ?

JacobSk

New member
לבן שלי אני נותן את הפרוביוטיקה הזו בכף

אני מהערבב אותה עם מים ומוסיף דבש.עז הוא מקבל אתזה בלי בעיות. זאת אומרת שעם דבש ומים אבשר לקבל ערקב סביר לילד.אבל לבד אבקה לא לגמרי נמסה במים.

omer100b

New member
את הפרוביוטיקה הזו לוקחים על בטן ריקה או

לפני/עם אוכל ? אני מתכוונת ל THER-BIOTIC - COMPLETE POWDER של קלייר 100+ ביליון. תודה. ורד.

JacobSk

New member
לפי המלצה של דר מכקנדלס יש לתת פרוביוטיקה

של קלייר גם לפני האוכל

למעלה