פרבר השדרן

אורן283

New member
פרבר השדרן

רציתי להגיד לך שהקשבתי לתכנית ואתה היית הכי טוב מכולם והרבה חושבים כמוני וזה נורא מוזר שהגעת למקום שלישי הצחקת זרמת והיתה לך את השיחה היחידה שהיתה מעניית אתה יכול להיות כוכב הרדיו הבא בקלות שיהיה לך בהצלחה ובלי שום קשר יש לכם תוכנית מגניבה

מסכימה איתך אורן

אני גם חושבת שעדי היה המנצח של אתמול. אין מה להשוות בכלל! הזרימה והשליטה שלו עשו את העבודה אין לי ספק שהוא יגיע רחוק. אז מה קורה הלאה עכשיו? שמישהו יגיד כבר!!!!! מתי יהיה אפשר לשמוע אותך שוב? אני מאחלת לך בהצלחה תגידו איך אפשר להגיע למסיבה שלכם?

ArtGirl

New member
אני ידעתי!

אני סימנתי אותו מההתחלה! ואגב, כל הפייוריטיים שלי מהתוכניות - היו המועדפים על השופטים ופחות הלך להם עם ה-s.m.s. שטויות - העיקר שהם עדיין כאן. אולי כבר יסיקו מסקנות? כמו שמירב אמרה עכשיו, התחרות היא על למי יש יותר חברים וזה חבל. אבל למה היא רמזה על מישהו שקנה קולות בכסף שלו? עדי, שיחקת אותה אתמול ובענק! היית מעניין ורציתי לשמוע אותך עוד הרבה ואני שמחה שתהיה עוד הזדמנות כן ירבו. אבל לא אהבתי את מה שאמרת על החזה של נעמה בתור אישה זה היה מעליב. אבל ברור לכולם שאתה הכי טוב שם. תמשיך ככה! רואים שיש לך עתיד!

אורן283

New member
ל-Artgirl

מה מעליב? הכל הומור בתוכנית הזאת והוויכוחים האלו היו רק משחק אני בטוח שרובם בכלל לא התכוונו לטענות שהם העלו זאת פשוט תחרות חוצמזה גם אהבתי אצלו שהוא לא מתבייש להעליב זה קורה הרבה אצל שדרני רדיו וזה חשוב

rafifa

New member
משעמם היום

אז איפה פרבר???אם הוא היה היום בתכנית אני בטוח שהיה יותר אקשן!!!!!

למעלה