פרגוד זעיר........

פרגוד זעיר........

כמה זעיר? 40X40 ס"מ גובה, כל כנף מחצית מהמרכז לערך....... החלק המרכזי עשוי מעץ צפצפה
והכנפיים דיקט אדום מחצית מהעובי של הצפצפה המרכזית. מוטיבים = אר-נובו. נגרות = עזר המקורי. צריבה, צביעה ורעיונות, אנוכי...
שימוש ב- 2 מכשירי צריבה. צביעה בצבעי מים. ציפוי בלקה קריסטלית. ואחרי ה"חבפירה" להלן התמונות.......

סגור........

הייתה החמצה ב"דלתות" משום שלא חושבו נכון מקומות הצירים, אבל, לא נורא, בלאו הכי, היצירה תישאר פתוחה לצורך הרעיון, והסגירה היא לשם הקינטור בלבד.....

תודה../images/Emo140.gif

לנוי. אפשר לקחת את רעיון הפרגוד לעץ עבה יותר, ואיכותי יותר......ראה ערך "טבעי".... לאכול בעץ מעט ולהטביע מראה איכותית, על הדלתות פנימה לעשות מתקנים שיכילו עפרונות איפור, ו/או מברשות ומסרקים..... הפרגוד הזעיר מוביל אותי היישר לעבוד על פרגוד אמיתי בגודל טבעי שממתין לי מזה שנתיים.

arsar

New member
עבודה "חמודה"

ואני משתמש בתואר הזה רק כיוון שזה כל כך קטן והייעוד שלו אינו ברור כל כך. אבל - עבודותייך מקסימות. אני מלמד צריבה בעץ (וצביעה באמצעים שונים כולל צבעי שעווה). אני עצמי איני עוסק בזה כיום אף שביצעתי מספר עבודות.

ובכן........

השאלה הפילוסופית, אם לכל דבר יש וצריך יעוד עדיין לא נענתה, רק אגלה לך, שבמוזיאון האומנות היפה שבבודפשט, בין המון יצירותיו של האמן, אלפונסו מוחה, ישנה יצירה, תלויה, כמעט באותו מבנה וצורה, כמו הפרגוד הזעיר, שאינו כל כך זעיר... ארבעים על ארבעים סנטימטר..., כאשר מאחוריה ישנה מראה, על מנת שיראו מה מצויר על הדלתות הסוגרות את הפרגוד. בכל מקרה, עבודה זו עשויה לביתי, והיא אחת מתוך רבות שכמותה שאעשה, ויש להן מקום מיוחד, כאשר רואים את כל הצדדים הצרובים. אז, כמו שציינתי, היא לנוי, כמו רבות מעבודותי. בכל מקרה, תודה!

arsar

New member
כיוון שאני די חלש בפילוסופיה - גם לא אתווכח

בכל מקרה - לא התכוונתי לבקר אלא לשבח. וכי מה רע בעבודה לשמה? ולמה הפכת אותי לחמורו של בלעם...? אם נפגעת ואפילו במעט - אני מתנצל. לא לכך כיוונתי.

מיהרתי מדי על ה"שלח"...

רציתי להוסיף
והמון כבוד אליך, אל יכולותיך, על יצירותיך, על שאינך יודע לאות, ובעיקר, על שפתך הרהוטה... דווקא חמור (של ההוא...) נחמד אתה

למעלה