פרגון בין-קהילתי

פרגון בין-קהילתי

חשוב לו לומר דבר מה בנושא הדילמה התאריכית (מלחמת הבתים ו-Dragonlance). בעיתים אלה, ניתן להבחין במה שקראו לו רבים וטובים ´גודש פעילויות´. כל עוד זה לא הכרחי לעבוד כך שפעילות אחת חופפת בזמניה פעילות אחרת, הייתי מעוניין לראות פרגון בין-קהילתי עזרה והשתתפות הדדיים. למה שלא תדחו את המשחק בירושליים ותארגנו מירושליים הסעה ל-Dragon-Lance? אם תבחרו לעשות זאת - אנא, הכינו מראש תאריך אלטרנטיבי ופרסמו גם אותו. אם נתחיל להכתיב קוד-התנהגות גבוה - מי שיראה זאת יעריך את, וסביר לבחור להצטרף לקוד הזה. (זה חלק מהקטע של לקיחת אחריות על יוזמה לדוגמא אישית... )

Max California

New member
___

צודק..
זה באמת חשוב.. האיחוד ולא ירושלים "נגד כולם".

CreepingDeath

New member
אני בעד

בעיקר כי אם הלארפ בי-ם ידחה יהיה לי יותר סיכוי להגיע אליו :)

אלף אפל

New member
אני לא רואה את זה קורה..

קודם כל לארפ רומח הדרקון הוא רק פרי-אר אז אנחנו לא מפספסים הזדמנות של פעם בחיים. דבר שני, אני לא רואה את אותה כמות ירושלמים שבאים ללארפ ה"בתים" נוסעים לתל אביב בשביל לארפ רומח הדרקון. גם ככה לאנשים יש בעיות, הרוב של בטיחות, ונסיעה לתל אביב ושהיה באמצע הלילה בפארק שם לא תהיה עדיפה. זה לא שאני אנטי-העולם החיצון, אני דוקא ממש רוצה לארגן נסיעה של כולם ביחד ככה לתל אביב ושכולם יבלו בלארפ אמיתי מרובה משתתפים ורול פליי. אבל מתחת לאף שלנו נדב ואריק (ואושר שעזר) עבדו קשה וארגנו לארפ אז למה שנדחה אותו? חוץ מזה שבהתרעה כזאת קצרה לא נוכל לארגן נסיעה לתל אביב, וזה לא כל כך נורא. כי יש עוד הרבה לארפים בגני יהושוע שנוכל ללכת אליהם כקהילה ולהינות. לכן, זה לא עניין של פרגון אלא של הגיון בריא לפחות לדעתי קארט טולאד Believer of Witchcraft & Wizardry

אלף אפל

New member
משונה

משונה שיצא בסוף שאר הבתים נדחה ואני הלכתי לאר הרומח זה מוכיח את האמרה: nothing is impossible

למעלה