פרגון השבוע לסנדרלין מונרו

קסנדרה*

New member
פרגון השבוע לסנדרלין מונרו ../images/Emo140.gif

כולם מכירים את סנדרלין מונרו אוהבת הצחוקים והקיטשיות וגם טוענת שזה לא נורא ואפילו לפעמים מצליחה "להדביק" (ב' לא דגושה) אותנו קצת
השבוע אני רוצה לפרגן לסנדרלין על 2 דברים. האחד: סנדרלין זיהתה איזה מתח הקיים וטרחה ככל יכולתה למען "שלום בית" ולא חסכה מאמצים. חשוב לה שכולם יחיו בשלום עם כולם. על כך מגיעה לה
. הענין השני הוא: סנדרלין מפרסמת יצירה שהיא השקיעה בה לא מעט זמן, מחשבה ועבודה ואנחנו ללא "רחמים" באים עם המספריים והטיפקס. סנדרלין מקבלת את ההע/ארות ברוח טובה, בחיוך. לא מתייאשת לא מתלוננת, ממשיכה לעבוד, לשכתב ולשפר עד לתוצאה המנצחת. על כך היא ראויה להערכה רבה
קסנדרה

kaya11

New member
../images/Emo45.gif לסנדרלין ../images/Emo13.gif

אכן מגיע לה פירגון על כל מה שציינת ועל עוד הרבה דברים אחרים!!!!! סנדרלינג תמשיכי ככה

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אויייי זו הפתעההה

תודה רבה רבה קסנדרה מוחמאת מאוד ומען האמת העונג כולו שלי מתרחשת פה למידה הפורום הזה אינטראקטיבי יעיל ומקצועי אך בשום אופן אינו מדלג על הצד האנושי אני רוצה לומר משפט שאני אומרת דיי הרבה לאחרונה
אני שמחה להיות שייכת!!!! תודה רבה לצינסקי גמני חולה עליך
לפו היקרה והמיוחדת
וגם לקאיה המתוקה שלי
ובכלל תודה על שאתם אתם סנדרלין

aiziq

New member
גם אני רוצה לפרגן לך

סנדרלין,את תמיד מגיבה ליצירותי,האף שהן דלות תגובותייך ענייניות ומוסיפות חשק לפרסם עוד. את יצירותייך שלך אני מאד אוהב לקרוא. בכלל,טוב שיש אותך בפורום.

סנדרלין יקרה../images/Emo39.gif

פרגונים מפה ועד ל תגובה הבאה! מאוד מעריכה את זה שעבדת על היצירה בהתמדה ובעקשנות והיית מוכנה לקבל תגובות ובקורת. חוצמזה - את מאוד "שייכת", במיוחד אחרי הסדנה של היום... שלך,

TמחפשT

New member
סנדרלין משכינת השלום../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

אכן מגיעים לך פרגונים על כך ועל ההתמדה והעבודה הקשה. ישר כח!

למעלה