לקמח את הפרגיות ולטגן מעט מכל צד עד שמזהיב.
להניח בצד.
לפרוס 3-4 בצלים לעיגולים ולטגן עד שמזהיב.
להוסיף כף קמח, כוס מרק עוף (ציר או אבקה), כף סילאן, מעט פפריקה, שום.
להרתיח עד שנוצר רוטב סמיך. אפשר להוסיף גם כף צ'ילי מתוק.
אם סמיך מידי להוסיף עוד חצי כוס-כוס מים חמים.
להניח את הפרגיות בתבנית ולצקת את הרוטב.
לכסות את התבנית ולאפות כשעה ב-180 מעלות.
מקור: האני
להניח בצד.
לפרוס 3-4 בצלים לעיגולים ולטגן עד שמזהיב.
להוסיף כף קמח, כוס מרק עוף (ציר או אבקה), כף סילאן, מעט פפריקה, שום.
להרתיח עד שנוצר רוטב סמיך. אפשר להוסיף גם כף צ'ילי מתוק.
אם סמיך מידי להוסיף עוד חצי כוס-כוס מים חמים.
להניח את הפרגיות בתבנית ולצקת את הרוטב.
לכסות את התבנית ולאפות כשעה ב-180 מעלות.
מקור: האני