פרגיות בתנור
שלום לכם.
שאלה מטמטמת לגמרי. איך עושים פרגיות בתנור בלי הרבה רוטב?? ואם אפשר לעשות בטעם "על האש"? אין לי כוח בשביל כמה פרגיות להדליק מנגל ואין לי מנגל על גז ומנגל חשמלי לא טוב לדברים רטובים.
ועוד שאלה לגמרי מפגרת שיזרקו אותי מן הפורום....
מה סוד טיגון השנצלים המושלם?? הצפוי? השמן? שוטפים במים לפני הצפוי?? דופקים לפני הצפוי? חותכים לפני זה? רצוי לטגן גם קצת בצל ושום?? הכנתי בשבועות והכל נגמר.... יצא קצת שרוף אבל עדיף מקצת חי.... ומה עושים עם הריח שנשאר בבית אחרי הטיגון למרות שאני פותחת את כל החלונות? בקיצור יצאתי פיתה מן תסביר השניצלים המטוגנים שלי....
שלום לכם.
שאלה מטמטמת לגמרי. איך עושים פרגיות בתנור בלי הרבה רוטב?? ואם אפשר לעשות בטעם "על האש"? אין לי כוח בשביל כמה פרגיות להדליק מנגל ואין לי מנגל על גז ומנגל חשמלי לא טוב לדברים רטובים.
ועוד שאלה לגמרי מפגרת שיזרקו אותי מן הפורום....
