פרגי מתקמבקת עם קליפ חדש!

ערן1987

New member
פרגי מתקמבקת עם קליפ חדש!

פרגי-פרג, האישה והלישס, חוזרת! למעלה מ-8 שנים (!) עברו מאז שיחררה את אלבום הסולו הראשון והיחיד שלה (The Dutchess) שכלל להיטים גדולים כמו London Bridge, Glamorous וכמובן את Big Girls Don't Cry (עליו היא אפילו הייתה מועמדת לגראמי!) ושמכר בעולם מעל ל-8 מיליון עותקים. בקיצור, הצלחה גדולה מאוד. מאז אותו אלבום היא שיחררה 2 אלבומים עם הבלאק אייד פיז ואפילו זכתה בגראמי על חלקה בשת"פ המאסיבי של קנייה ווסט בשיר All Of The Lights. ועכשיו, היא חוזרת עם L.A.LOVE (la la), סינגל ראשון מתוך אלבומה הבא שצפוי לצאת בתחילת 2015. בקליפ לשיר מתארחים צ'לסי הנדלר, ווילמר ולדראמה, קלי אוסבורן ועוד.

מה אתם חושבים על השיר? והקליפ? האם השיר הזה מסמל את הקאמבק של פרגי או שמדובר בפלופ מביך? האם השיר יצליח? עושה לכם חשק לשמוע את האלבום עצמו? האם יש לה מקום בעולם הפופ של 2014-15?

DAN1EL

New member
שמעתי את השיר לראשונה.

הוא היה יכול להיות חביב בלי ה"לה לה לה" המעצבן הזה.
אבל בכל מקרה, גם ככה נראה לי שהיה מדובר רק בשיר לא מבריק ולא מזיק שמזכיר קצת את איגי אזליה.
הקאמבק הזה מרגיש קצת מיותר בינתיים.
&nbsp
הקליפ צבעוני, חמוד, ומגניב לפרקים.

ערן1987

New member
אני יכול לדמיין את השיר הזה מצליח

לא ברמה של הסינגלים מהאלבום הקודם, אבל כן איזה שיר שיגיע לטופ 20 בכל מיני מצעדים מרכזיים, אבל לא כזה שיר טוב - אלא כי זה אחד מאותם שירים טיפשיים שמטפסים גבוה במצעדים בשנים האחרונות. הקליפ אגבי כזה וחסר כל טיפה של ייחוד.
&nbsp
האלבום הראשון שלה היה מאוד כיפי ואם הכיוון של האלבום החדש יהיה של השיר הזה אז אני לא חושב שאפילו אנסה אותו לעומק. מקווה שהיא תוכיח לי אחרת כי אני לא בטוח שככה יש לה מקום ראוי בפופ של ימינו.

למעלה