פרגנו לגוף עיסוי כי גם לגוף מגיע פיצוי

mass2u

New member
פרגנו לגוף עיסוי כי גם לגוף מגיע פיצוי

שלום לכולם , עיסוי שוודי הינו העיסוי הקלאסי הנפוץ ביותר בעולם. עיסוי שוודי הטיפול מבוצע על מיטת טיפולים, באמצעות מתיחה והרפיה של השרירים תוך היעזרות בשמנים ארומאטיים. עיסוי נע בדרך כלל בין שעה לשעה וחצי ועוצמתו תהיה בהתאם לבקשת המטופל, העיסוי משפר את תפקודי הגוף, ממריץ את מחזור הדם ובכך מזרים חמצן לתאי הגוף, מאיץ את קצב חילוף החומרים, ומאפשר זרימה טובה יותר של מערכת הלימפה ופינוי של חומרי פסולת מהשריר. בנוסף, הטיפול מרגיע את הגוף, מפחית כאבים ומשחרר את השרירים. לעיסוי השפעה חיובית על כל מערכות הגוף. מלבד זאת מיותר להזכיר שהעיסוי השוודי הוא עיסוי מאוד מהנה, מרגיע ומשחרר לחצים. לאחר הטיפול תחושו בהתרוממות רוח, תחושה של ויטליות ואנרגיות חיוביות. אשמח לראותכם, פרטים במסר. סופש מקסים

אני מסכים

אם כי את השבדית שלי אני מעדיף עם חלוק, אחרי תה צמחים טובים, אם אפשר סאונה לפני לחמם את השרירים, במקום מנוטרל לחלוטין מלחצי החיים , עם האוירה הרלוונטית והמוזיקה המתאימה ברקע. בשבילי זה טקס. זה השעות שאני עושה אהבה עם עצמי, מזדכך נפשית ומגיע הביתה עם אנרגיות נפלאות. בשבוע הבא אני פוקד את ספא קליי ברמת החייל. מקום מומלץ בחום למי שאוהב.

למעלה