פרדוקס

newbie2

New member
פרדוקס

דווקא עכשיו שאני במצב רוח נזירי משהו, אני מוקף (שלא לומר מותקף..) בבחורות מכל עבר.. אין לי שום הסבר רציונלי לזה.. אני יוצא עם מישהי למסיבה, ומיד מוצף בחיוכים ומספרי טלפון של בחורות אחרות. מה פה קורה פה? הייתכן שהאדישות (האמיתית, הפעם) היא מה שעושה להן את זה?? ממש לא מובן לי. חבל שאי אפשר לקחת rain check...

LDZ

New member
זה קורה לכולם...

אולי זה רמז להפסיק את ההתנזרות!!! תמיד תזכור ש... נותנים לך, תיקח, מרביצים לך.... תחזיר!

Dublinoa

New member
צ'מע - אולי זו לא האדישות אלא

חוסר שידור נואשות?
סתם.....
ככה זה בחיים - תהנה מה 'כפת לך למה

היי ניובי...

התחלתי לרשום לך תשובה לפני שעתיים כשעוד הייתי בעבודה, התשובה הייתה די ארוכה,כשלפתע פתאום....... הגיעה לקוחה (מאד חיננית יש לציין) שגרמה לי לחשוב "קצת" אחרת... (המשך החויה אולי בתגובה אחרת..) ובכל זאת דעתי האישית היא שהאדישות אכן עושה להן את זה. מי יודע, אולי הגיע סוף סוף "זמן הניובי"...

סלסרו

New member
אדישות, או יותר נכון,

העדר neediness, אם משתמשים בזה נכון, יכול להיות פגז. הנקודה היא להפוך את היוצרות. כל מה שבחורה יפה רגילה מגברים - אתה עושה ההפך. אין לי זמן לפרט, אבל תן לחכם ויחכם עוד.. אני ממליץ לכל בחור שרוצה להצליח עם נשים, לקרא את The Rules - הספר שמסביר לבחורות איך לסובב גברים, ולעשות את כל מה שהסופרת ממליצה, לבחורות. זה פשוט גדול. אגב, ידיד שלי הגה מושג שראיתי אחרים משתמשים בו - leakage. וזה קשור לשאלה שהועלתה כאן בנוגע בטחון עצמי. הרעיון הוא שישנם דברים קטנים שאנחנו עושים שדרכם חוסר הבטחון (AKA wussy factor) נוזל. דברים קטנטנים בשפת הגוף, שדרכם הבחורה קולטת שהבחור מעמיד פנים/חסר בטחון/בלתי אמין וכד'. למשל: מתופף קלות עם האצבעות. מסתיר כפות ידים. נוגע בדברים סתם. מסתובב בחוסר מיקוד/באי נוחות קלה, וכד'. דברים אלו וכדוגמתם משדרים לבחורה, באופן תת הכרתי, שהבחור הוא לא גבר. שהוא WUSS. יכול להיות שכשאתה אדיש באמת, אין לך את הleakage.. וזה אוטמטית הופך אותך להרבה יותר מושך. היו תקופות שהייתי אדיש בלי כוונה, או יותר נכון שדרתי מסרים כפולים - מסר אחד אדיש ומסר שני הפוך - וזה היה משגע אותן.... הייתי משדר את המסר all the way through to bed.. מצחיק אותי להזכר בבחורות שמתחננות שאשכב איתן.. לא זוכר כמה פעמים שמעתי את המשפט (בלחישה לוהטת באוזן, תוך שגופה דלוק ומחומם והיא נמצאת ברקיע השביעי.) "...Zvi... you're driving me crazy"

למעלה