פרדי בחסות "אדידס" ברוב ההופעות פרדי לבש ביגוד ונעליים של "אדידס".האם היה לו חוזה איתם?.
E enigma69 New member 24/10/05 #1 פרדי בחסות "אדידס" ברוב ההופעות פרדי לבש ביגוד ונעליים של "אדידס".האם היה לו חוזה איתם?.
I I n n u e n d o New member 24/10/05 #2 מניסיון..... נעלים כאלה נורא נוחות אולי הם שם אותן כי הם השתולל הרבה או משהו חח לא ידוע על איזשהו חוזה......
מניסיון..... נעלים כאלה נורא נוחות אולי הם שם אותן כי הם השתולל הרבה או משהו חח לא ידוע על איזשהו חוזה......
F fat bottomed girl New member 24/10/05 #3 כן.. אולי הוא סתם אהב אותן אם אני לא טועה גם לבריאן היו נעליים של אדידס
E enigma69 New member 25/10/05 #4 ידוע לכם.. על פריט לבוש של פרדי,שנמכר במכירה פומבית?.מה לגבי החליפה הצהובה ההיא מוומבלי?..
I I n n u e n d o New member 25/10/05 #5 רוב הבגדים מוצגים במועדון המעריצים הרישמי אבל אני חושבת שאחת החליפות[זאתי הלבנה עם השרוולים הענקיים] נמכרה נראה לי.
רוב הבגדים מוצגים במועדון המעריצים הרישמי אבל אני חושבת שאחת החליפות[זאתי הלבנה עם השרוולים הענקיים] נמכרה נראה לי.
H Hey Dude New member 26/10/05 #6 יש לו גם את החליפה הנוראה מ- אנחנו המנצחים(לא ידעתי לכתוב המנצחים באנגלית )...מה איתה? עדיין נמצאת שמה?
יש לו גם את החליפה הנוראה מ- אנחנו המנצחים(לא ידעתי לכתוב המנצחים באנגלית )...מה איתה? עדיין נמצאת שמה?
D dardasit3 New member 26/10/05 #9 יש לו עוד אחת.. לא זוכרת באיזה קלים של שיר..אבל יש עוד אחת שהיא חצי לבן חצי שחור שרק הצד האחורי חשוף.. ואז יש פחות שיער
יש לו עוד אחת.. לא זוכרת באיזה קלים של שיר..אבל יש עוד אחת שהיא חצי לבן חצי שחור שרק הצד האחורי חשוף.. ואז יש פחות שיער
G gihona New member 27/10/05 #11 אגב בגדי הגוף של פרד מישהו זוכר שהחליפה מההופעה בארל'ס קורט 77' - אותו דבר כמו בקליפ של WATC רק צבעונית - הייתה תלויה בהארד רוק קפה בת"א לפני מיליון שנה?
אגב בגדי הגוף של פרד מישהו זוכר שהחליפה מההופעה בארל'ס קורט 77' - אותו דבר כמו בקליפ של WATC רק צבעונית - הייתה תלויה בהארד רוק קפה בת"א לפני מיליון שנה?
D d i v e l New member 27/10/05 #14 בטח זוכרת! עמדתי שעה וחצי בתור רק כדי לאכול סנדוויץ' מתחת לחליפה הזו. היא היתה כזו קטנה...
G gihona New member 27/10/05 #12 אגב בגדי הגוף של פרד מישהו זוכר שהחליפה מההופעה בארלס קורט 77' - אותו דבר כמו בקליפ של WATC רק צבעונית - הייתה תלויה בהארד רוק קפה בת"א לפני מיליון שנה?
אגב בגדי הגוף של פרד מישהו זוכר שהחליפה מההופעה בארלס קורט 77' - אותו דבר כמו בקליפ של WATC רק צבעונית - הייתה תלויה בהארד רוק קפה בת"א לפני מיליון שנה?