פרדי והפסנתר
בעבקות תוכנית רדיו ששמעתי הבוקר ובה השדרן הילל להקה כלשהי על כך שהכזירה את הפסנתר לחזית הרוקנרול, תהיתי מה דעתכם על תפקידו של הפסנתר בלהקה ועל פרדי כפסנתרן. אנחנו מדברים הרבה על הגיטרה של בריאן ועל הסולואים שלו, אבל בעצם, תפקידי הפסנתר לא פחות חשובים ואולי אפילו יותר דומיננטיים בחלק מהשירים. קחו לדוגמה את הרפסודיה...אפשר בכלל לדמיין אותה בלי הפתיח של הפסנתר? או בכלל בלי פסנתר?
טוב, ברור שזו כבר הקצנה אבל בכל זאת, נראה לי שראוי לדבר קצת על תפקיד הפסנתר בשירי הלהקה ואולי על חסרונו בשירים מסויימים או החלפתו בסינתיסייזר (איכס?). אני מאד אוהבת פסנתר כחלק משירי רוק. יש משהו קסום בשילוב של הכלי הזה במוזיקת רוקנרול. במיוחד אני אוהבת את הפסנתר ב-ADATR. אני חושבת שהוא כלי מאד דומיננטי באלבום הזה ואולי בגלל זה האלבום תמיד מרגיש לי קצת יותר רגוע/מופנם מ-ADATO אבל גם יותר מרגש ו"אינטימי". בין אם זה You and I או Somebody to Love, זה מבריק. וכמובן, Millionaire Waltz הנפלא. מה אתכם? אוהבים פסנתר בשירי הלהקה? איך פרדי כפסנתרן, לדעתכם?
בעבקות תוכנית רדיו ששמעתי הבוקר ובה השדרן הילל להקה כלשהי על כך שהכזירה את הפסנתר לחזית הרוקנרול, תהיתי מה דעתכם על תפקידו של הפסנתר בלהקה ועל פרדי כפסנתרן. אנחנו מדברים הרבה על הגיטרה של בריאן ועל הסולואים שלו, אבל בעצם, תפקידי הפסנתר לא פחות חשובים ואולי אפילו יותר דומיננטיים בחלק מהשירים. קחו לדוגמה את הרפסודיה...אפשר בכלל לדמיין אותה בלי הפתיח של הפסנתר? או בכלל בלי פסנתר?