פרדי נגד ג'ייסון - 28 אוגוסט בישראל

ביטלגוס

New member
פרדי נגד ג'ייסון - 28 אוגוסט בישראל

מוואלה "סרט האימה המצופה "פרדי נגד ג'ייסון" עתיד להגיע לישראל ב-28 לאוגוסט. הסרט מפגיש את שני הרוצחים האימתניים פרדי קרוגר ("סיוט ברחוב אלם") וג'ייסון ("יום שישי ה-13") לקרב ענקים. רוברט אנגלנד ישוב וילבש את חולצתו המפוספסת של פרדי גם בסיבוב הזה, ואת ג'ייסון יגלם איש הפעלולים הוותיק קן קריזינגר. בין הטינאייג'רים הנתונים בסכנת היכחדות נמצאת גם הזמרת קלי רולאנד, חברת להקת דסטניס צ'יילד לשעבר. את הסרט, שייצא בארה"ב בשבוע הבא, ביים רוני יו שבאמתחתו גם הפנינה "הכלה של צ'אקי" מ-98'."

TiNkErBeL69

New member
קסם| וואלה../images/Emo70.gif תודה רבה על העידכון!

איזה כיף

xander55

New member
בואו נארגן מפגששש../images/Emo129.gif

וכולנו נלך לסרט, זו תהיה חוויה כפולה, גם להכיר אחד את השני, וגם להנות מהסרט, שמעתי ממקורות מהימין שהסרט ממש טוב, מה אתם אומרים? בואו נתחיל לארגן מעכשיו.

D i l D o

New member
../images/Emo45.gif רעיון טוב... אפשר להיפגש

בעזריאלי, וללכת לראות את הסרט.... i'm with xander!!! יאללה יאללה שכל מי שרוצה או מוכן לבוא לדבר כזה שישרשר לפה ומי שלא שישרשר ויגיד למה...

sum 418

New member
חשבתי שזה יוצא...................

באתר הבית של הסרט היה רשום שזב יגיע לארץ באוקטובר? מה פיתאום שינו?

xander55

New member
אני רוצה מפגש ../images/Emo129.gif

אני מארגן אותו איתכם או בלעדיכם.

../images/Emo6.gif

לא תמצא בכל הארץ הזו מישהו שמחכה ומצפה לסרט הזה יותר ממני ! כבר שנה וחצי אני מחכה לו ! כבר הזמנתי הזמנה מוקדמת לדי וי די שלו
הולך להיות באמת סרט טוב.. אני רק מקווה שאני לא אתאכזב בסוף, אבל נראה לי שכזו השקעה על סרט תניב בסוף את הפירות.

למעלה