פרדי נגד ג'ייסון.....
|ספוי

ליאורנר

New member
פרדי נגד ג'ייסון......./images/Emo58.gif |ספוי

הלכתי אתמול לסרט ולא יודע.... אחרי ציפייה של 8 שנים בשביל שעה וחצי התאכזבתי..... הסרט מצחיק.... ועשו אותו כמו הסרטים של שנות ה 90 שהוא מבהיל במקום להפחיד..... אבל שרו שם את השיר המלא של פרדי אז אני מרוצה אבל לא יודע.... לא כל כך אהבתי את הסרט אבל ההתחלה היית טובה מאוד[שהראו קטעים מהסרטים של פרדי] בכל מקרה סרט בסדר....... אני אופטימי שיוציאו את הסרט הזה לדי וי די עם תרגום אז אולי יוציאו כבר את כל הסדרה של 'סיוט ברחוב אלם' לארץ מתורגמת לדי וי די

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifמספר תשובות...../images/Emo58.gif

קודם כל הסרט מצויין, נהניתי מכל שנייה מהסרט, נכון יש קטעים קורעים במיוחד ( הקטע עם הנרגילה... ), יש יותר מדי דם ( הרצח עם הבחורצ'יק במיטה המתקפלת... ) אבל הסרטים האלה בנויים ככה... בקשר ל-DVD של Nightmare On Elm St - יש כבר DVD של כל סדרת הסרטים... אין לי מודג אם הם מתורגמים...

mister a

New member
ועוד קטע קורע ../images/Emo58.gif

זה עם הכושית שאומרת שלפרדי יש קטן... ואז ג'ייסון בא!!! וגם עם הזחל מעליסה בארץ הפלאות. שאלה: למה לסרט אין הגבלת גיל, לא בגלל "האימה" אלא בגלל קטע הפתיחה של ג'ייסון!!!???!?!?!? יש שם סצנות סקס ועירום כמו אני לא יודע מה!!! מצד שני זה יותר טוב...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאפשר לחשוב...../images/Emo58.gif

מה החזה של הבחורה שקופצת למים בהתחלה?!?!? החצי שנייה של סקס בהתחלה ?!?!? חוץ מזה היו הרבה קטעים כאלה בסדרה של יום שישי ה-13 - לא ממש מפתיע לאנשים שראו את הסרטים האלה...

europe1990

New member
צודקת.....יש כולכך הרבה קטעים

כאלה בשאר סרטי יום שישי ה13-שזה כבר נהפך להרגל..

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאתההההההההההההההה...

אתה קורא ספויילרים?!?!?

europe1990

New member
לא קיימת "מילה" שתתאר את הסרט

המעולה הזה סרטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט ענק!!!!!!!! פשוט מעולה-אין כמו הסרט הזה פשוט עשו שילוב מנצח אני הולך לראות אותו עוד פעם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

europe1990

New member
ספויייייייייילר ../images/Emo58.gif קטלני

בגלל שגס'יקה ניצחה

VAMPhantom

New member
נראה שאתה ראית רק לראשונה...

סרט אימה
אתה מכיר סרט-אימה עם דגש על אימה, מבלי קטעים שכאלו?
אם תמצא, תבורך!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifערפדון כנס שנייה...

נזכרתי בקטע הקורע שלארי רואה כאילו את אחד המדריכים עושה שובי-דובי-דו לאחת המדריכות כשג'ייסון טובע... אז היא שואלת אותו אם הוא מתכוון להגיע לעזור לג'ייסון ואז רואים את פרדי אומר לה - " את לא רואה שאני עסוק?!?!? " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo58.gif למעלה...

בעאכס שוב שכחתי... יאללה לכו כבר לראות את הסרט...

VAMPhantom

New member
קטע ענקקקקקקק!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gifפרדי כזה../images/Emo151.gif

למעלה