פרדי נגד גיסון

roniway1

New member
(ספויילר) - המנצח הוא......

לדעתי ג'ייסון ניצח בסוף , אבל הרי ידוע שפרדי אף פעם לא מנוצח לחלוטין...... אז אפשר לומר שהקרב עדיין לא הוכרע.

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifתשובה

אין מנצח. רואים בסוף את ג'ייסון עם הראש של פרדי אבל הוא לא מת... אם תשים לב (ואני בטוח שראית) פרדי ממצמץ

Drums

New member
../images/Emo58.gifבקשר למצמוץ...

רוני יו (הבמאי) נשאל ע"י התסריטאי של הסרט לאיזה מהם הוא רוצה להעניק את הניצחון בסוף הסרט. הוא החליט שבא לו שג'ייסון וורהיס ינצח, וכך זה קרה גם בסרט... פרדי לא ניצח. העניין עם המצמוץ זו חברת ניו ליין סינמה שהחליטה לעשות את זה משתי סיבות: * שהמעריצים של סדרת "סיוט ברחוב אלם" ושל פרדי קרוגר לא יתבאסו בסוף הסרט. * מעין הכרזה לא רשמית שהולך להיות גם "פרדי נגד ג'ייסון 2", ולהעניק תחושה שזה כנראה יהיה (מה שכנראה ובאמת הולך להיות סרט המשך). מקווה שעניתי לך על השאלה

avshalomariel

New member
זה די מבלבל בעצם...

נכון בסוף הסרט אז הראש של פרדי קם לתחיה פתאום? זה אומר שפרדי חי והוא ימשיך לחיות בעוד סרטים. אבל לפי הסרט ג'ייסון ניצח! אז לפי הגרסה שלי, פרדי ינצח את ג'ייסון בפרדי נגד ג'ייסון 2 (הלוואי)

itamar argaman

New member
../images/Emo58.gif

פרדי מנצח כביכול... הרי החולשה הכי חזקה של ג'ייססון היא מים.... אבל בכל זאת הוא קם לתחיה, וכפי שידוע לי פרדי לא יכול להשתלט על גופים של אנשים אחרים....

itamar argaman

New member
../images/Emo58.gif

אז כנראה שפרדי ניצח... ואגב - סרטי פרדי קרוגר הם סרטים מטומטמים... ברצינות, הפרצוף שלו גורם לי לצחוק, זה נראה כאילו איזה טנדר עלה עליו.. ב"סיוט ברחוב אלם 5", ראיתי עם סבתא שלי, והיו לנו התקפי צחוק! מה זה הדבר הזה!? אתה רואה אותו נוסע לך על סקייטבורד!! זה דבר כזה מצחיק!!!

למעלה