פרדי קם לתחיה בת"א, נוב' 05

gihona

New member
פרדי קם לתחיה בת"א, נוב' 05

אוקי, חברים, הודעה חשובה: ב 24 לנובמבר הקרוב מתוכננת הופעה של קווין - בהרכב מלא - בת"א... נכון, אז יש לנו את הבעיה הפעוטה שפרדי מת כבר איזה 14 שנים, אבל לא מעריצים מסורים כמונו יתנו לקטנות שכאלה להפריע לנו, נכון? במילים אחרות, ביום השנה למותו של פרדי מתוכננת הקרנה חיה של הופעה של קווין בת"א. הפרטים הקטנים - כמו שעה מדויקת ומקום עדין לא ידועים ויפורסמו בהמשך, אבל כדי האירוע יצא לפועל ואף יצליח אנו צריכים את עזרתכם: א. נוכחות מלאה של חברי הפורום - חובה!! כי מי לא רוצה לשיר ביחד את Love Of My Life ולמחוא כף ב Rdaio Ga ga? ב. נוכחות של כל אדם שמעריצי קווין יכולים לגרור אותו אתם לאירוע - גם חובה! כמו שפרדי אהב לומר - the bigger the better. ג. כמו כן נחוצה עזרתכם ביעוץ אומנותי לאירוע - כי ידוע שמעריצי קווין הם חסידי הדמוקרטיה המודרנית. אז תגידו - הייתם מעדיפים הקרנה של הופעה אחת רצופה - ואם כן אז איזו - או קטעים מהופעות של כל הזמנים? האם יש שירים שלדעתם צריכים להכנס (מעבר לדברים הברורים כמו Bo Rhap ו WATC... ובכלל - כל הצעה בקשה הערה והארה תתקבל מאד בברכה! אז בבקשה אל תחסכו ממני את דעתכם.

WhiteQueen

New member
אני שם. זה ברור לחלוטין.../images/Emo168.gif

ואני חושבת עדיף הופעה אחת - רצוי מהסבנטיז.

queen man

New member
או וי ול רק יו

או וומבלי שניהם הופעות גדול.. סבנטיז לא, כי אין את כל הלהיטים..

WhiteQueen

New member
על טעם ועל ריח...../images/Emo168.gif

אני הרבה יותר אוהבת את ההופעות בסבנטיז - על אף שאין חלק מהשירים.

Chakotay

New member
אני גם אוהב את 70 יותר, אבל עדיף

משו יותר מיינסטרימי של קווין....וומבלי יהיה הכי מתאים.

michalQ

New member
נשמע טוב.

זאת תהיה רק הקרנה של הופעה או עוד משהו שקשור בקווין?

clyps

New member
שתי אופציות:

QUEEN ON FIRE-LIVE AT THE BOWL או וומבלי 86 זה הכי טוב... ואגב.. יש כבר שעות ומיקום?

clyps

New member
אה כן, ואם תהייה אפשרות..

תראי, יש מצב שמקרינים גם את המאחורי הקלעים?? כי יש שם גם ראיונות עם פרדי בריאן ורוג'ר.. ובDVD של הקליפים יש מאחורי הקלעים של בוהמיין רפסודי..

S l a p M e

New member
אממ..

רעיון נחמד ביותר.. ישלי הופעה שלהם בריו דה ז'נרו מהסבנטיז.. עם אחלה שירים.. בכל מקרה אני אהיה שם!

Great King Rat

New member
אה, והופעה מועדפת:

ההופעות מהסבנטיז מומלצות, אבל אם חייבים אז ממש לו את זו של 82. וומבלי 86 עדיף.

למעלה