אני לא....אני רוצה לדעת! (וגם,מעיין כבר לא מנהל..[לא ראיתי אותו בשורה שלמעלה], ומישהו יודע מה עם פרוג'קט? היא על האייסיקיו לא זמינה כבר יותר משבוע שלם ברצף וגם לא ממש משתתפת בפורום...)
בתכלס פרדי וג'ייסון נאבקים זה בזה על בחורה שהייתה אמורה להיות קורבן להפחדה ורצח ע"י אחד מהם.. (אני עוד צריכה לקרוא כמה כתבות כדיי לדעת ממש את העלילה) פרוג'קט לא בבית כבר שבוע וזאת הסיבה להעדרותה מהפורום ומהאיסיקיו.נקודה.
לא איכפת לי אם נכשלתי או לא,העיקר לשבת בבית והלהוריד תנעליים הגדולות שלי ואת כל הבגדים השחורים שלי ולשבת בסלון ולראות כמה ג'יימס בונד בדיוידי ועוד כמה סירטי אימה (ששאלתי מהסיפרייה בדרך הביתה) לקחת כמה חטיפים ולחסל בקבוק קולה שלם.... העיקר אני שכח מכל הצרות של הלמידה למבחן ואני חופשי למשך שבוע!!! יש!! להתראות כיתה ט' שלום כיתה י' (אני בכלל לא מרוצה אני יתגעגע לכתה ט')
ההורים של העיר הזאת שפרדי רצח בה כל השנים מסממים את בני הנוער כדי שלא יחלמו, ופרדי נרוצה לרצוח מישהו והוא לא יכול בכלל שהוא לא יכול להכנס לחלומות כי אין כאלו(!)...אז הוא נאלץ לפנות לעזרתו של ג'ייסון אלא שהוא לא מבקש עזרה ובמקום זה כופה על ג'ייסון חלום בו אימא שלו מבקשת מג'ייסון ללכת לתקןף את בני הנוער בעירתו של ג'ייסון. בקיצור באיזה שהוא שלב ג'ייסון מבין שזה היה פרדי ולא אימא שלו והוא מתעצבן לגמרי ויוצא נגד פרדי...