פרה-אליפות אירופה בגלישה אווירית

חגי

New member
פרה-אליפות אירופה בגלישה אווירית

ראשית - רק היום בכלל נודע לי שהתחרות מתקיימת ונכנסתי לאתר לבדק מה קורה...בכל זאת - זהו ארוע חשוב בעולם הגלישה האווירית. אחרוג ממנהגי להימנע מלאזכר את עמיר שלום כיוון שהארוע מעניין וחשוב ואפשר להבין גם ,כאשר נציגינו מתחרים , את הרמה האמיתית שצריך לשאוף אליה. אגב - אילן כנראה החליט ללכת עם ירון על התחרות שתתקיים בטקסס ואחרי סדרת תחרויות חול שהשתתף בהן כנראה שכבר לא בוער לו להשתתף בתחרות הנ"ל באוסטריה. דווקא היום שהיינו כמה חברה בהלוויה של אבא של יגאל , נעים להיזכר שפעם זה היה אחרת והיתה יוצאת קבוצה של 4 מתחרים עם מנהל נבחרת . החוויות ביחד והטיסות והערב שאחרי כל טסק ובכלל כל התקופה ביחד היו באמת ארוע מיוחד. אני בטוח שגם היום אפשר להשקיע קצת בלתמרץ קבוצה לצאת יחד - יש לזה המון השפעה חיובית על רמת הטיסה ויש היום לפחות עוד 3-4 אנשים שיכולים בהחלט להתחרות בכבוד. לגבי התחרות באוסטריה- לא אכנס לפרוט יומיומי כי זה קצת יגזול ממני זמן רב מדי - אבל כל אחד יכול להשתמש בלינקים לקרא בעצמו ולהתרשם מהתמונות. בעיקרון נראה שמזג האויר שם די קיצוני ואישית, לי ברור שלא הייתי טס שם כ"רב פחדן". מספר ימים בוטלו ובספק אם יהיו 5 טסקים מתוך 8 ימי התחרות (16 עד 24 ליוני). בלינק של התאור היומי יש מילה בגרמנית MEHR (כנראה כמו MORE)בסוף כל פיסקה ודרכה נכנסים לפרוט. מעניין לראות שב- 30 הראשונים רב הגלשנים של מואיז הרבה פחות של ארוס ולמינר נותרו מעטים. הטסקים שנקבעו נעים בין 75-100 קמ אבל ביום של טס 4 שבוטל בשל סערה ברקים וברד היו 6 שלא קיבלו בקשר את הביטול והצליחו לברוח לפני הסערה ולעשות גול של 188 קמ! 4 שעות לפחות של טיסה כשמאחוריך ענני CB וברקים...טרוף לשמו.

חגי

New member
יש גם הדמיות של טסקים - מומלץ

זה נראה קצת משעמם ולא ברור אבל הסבלנות משתלמת. ישם קטעים ממש יפים ואפשר לראות טקטיקטות טיסהה שונות. אפשר לשנות את מהירות התצוגה בתפריט בחלק העליון של המסך. מומלץ מהירות 25

למעלה