סיפור שהיה כך היה
לא רבים יודעים את זה. בעצם אולי הרבה. בלופ. אני אוהב לכתוב. לפני קצת יותר מחצי שנה הייתי בעיקר משתמש במחברות לכתיבת שירה או לציור. הממ..והיתה לי מחברת מיוחדת שכתבתי בה שירים שבואו נגיד את זה ככה, יכלו להסגיר הכל עליי. נהגתי להחביא אותה מתחת למזרון(טיפ:
זה לא עובד). יום אחד, המחברת פשוט נעלמה. פוף. כאילו לא היתה. חשדתי דווקא באחי ולא באמא או בעוזרת כי גם כשהיא מחליפה סדין היא לא מרימה את כל המזרון ואם היא מרימה אז היא משאירה דברים במקום בדרך כלל(רובוטית שכזו). למה אחי?! זה סיפור ארוך, אבל אני האמנתי שהוא לקח לי אותה והולך להראות אותה להורים שלי. למחרת חשבתי שיכול להיות שלא...יכול להיות שסתם שמתי את זה במקום אחר, ואני אחפש במגירה או משהו. אז פתחתי מחברת חדשה, ולא ממש למדתי מהלקח של לא להחביא מתחת למזרון. וגם הפעם זה נעלם. הפעם הייתי משוכנע, לא מצאתי את המחברת הקודמת, או שזה אחי הגדול, או שזו אמא. אחרי הכל, גם היא חטטנית לא קטנה. נורא נורא פחדתי. כי לפני שהמחברת נעלמה טרחתי לשנות מילים מזכר לנקבה כדי לגרום לדברים להסגיר פחות. ועדיין זה נעלם...ועדיין הייתי בטוח שמי שהגיעה אל ידו המחברת הקודמת מחזיק גם בחדשה. אמרתי לעצמי, שאם זה אחי והוא הולך להשתמש בזה נגדי זה לא טוב. ואם זו אמא זה לא טוב כי דבר שכזה עדיף שאספר בעצמי, למרות כל הקושי. עזרתי אומץ... יצאתי מהחדר לסלון, אבא ישב שם עם אמא. ישבתי דקות ארוכות לידם, ולא ידעתי איך להתחיל לדבר. אבא הלך לישון, הוא תמיד הולך לישון בשעות מוזרות. שעות של אבות....או אפשר גם לומר שעות של אבא שלי. נשארתי עם אמא, והיא הסתכלה עליי וידעה שאני רוצה לספר לה משהו... "תגיד, אתה רוצה לספר לי משהו? אני מרגישה את זה...". ואני-"למען האמת כן.". התקרבתי אליה ישבתי ממולה עם כסא מהשולחן אוכל....והתחלתי-
"אמא, נכון אתם תמיד אומרים שהכי חשוב לכם זה שאנחנו נהיה מאושרים
.
אמא:"אתה יודע שכן". אני: "אז אמא, אני הומו". ככה פחות או יותר היתה היציאה שלי מהארון כלפי אמא. ולמחרת סיפרתי לאבא, או יותר נכון, אמא סיפרה לאבא וביקשה שאספר לו ואתנהג כאילו אני לא יודע שהיא סיפרה לו.
בכל מקרה....למה סיפרתי לכם את הסיפור הזה
כי המחברת הראשונה שלי, או שזו היתה השניה, התגלתה חודשיים בערך מאוחר יותר בארון הספרים שלי. השאלה הנותרה היא מי שם אותה שם
והשאלה השניה הלא פחות מעניינת היא מה קרה למחברת השניה
גיליתי לכמה זמן שקרוב לודאי שאמא שלי לא ידעה בכלל, גם כשסיפרתי לה היא אמרה לי כמה היא אוהבת אותי ושאלה מדוע לא סיפרתי לה, כי אחרת איך היא יכלה לדעת
לקראת החצי שנה היא ישבה איתי לשיחה שקשורה למישהו שלמען האמת, השם שלו, היה מוזכר באחת המחברות. וסיפרה לי שהיא מרגישה שפעם היינו(אני והוא) הרבה יותר קרובים והיום אנחנו הרבה יותר מרוחקים, היא הוסיפה לציין שאותו אדם פגע בי נורא. וזה נורא מוזר...כי...זה נכון. האם היא קראה אחת המחברות? האם היא ניחשה? איך הגיעה אחת המחברות לארון הספרים שלי? כל זאת ועוד אני ממש בספק אם אדע...בלופ. (מצטער אם שעממתי אתכם)