פרה פרה(פראזה)

esterssh

New member
פרה פרה(פראזה)

אני מצטערת. תראה. יש לך אחות שאוהבת להשתמש במספר אורנג' שלך כדי לשלוח SMSים לעולם ואשתו. אתמול היא תפסה אותי במצב לא נעים. הייתי מסוממת מטרמפנטין ושיכורה מצבע, וקרצפתי את הרצפות כמו שאף אחד אחר בבית לא עשה. קיבלתי ממנה SMS. זה קורה. המ שלא קורה הרבה, או לא קרה לפניכן בכלל זה שה-SMS התקבל ממספר לא מוכר, אבל היה ברור שהיא שלחה אותו. עדיין לא ירד לי האסימון. [הערת שוליים: ידוע שהמנגנונים הפיזיולוגיים של מסוממים עובדת בצורה אטית והפוכה. למשל אסימונים, כן? אז לוקח להם שנה לרדת בגופות של מסוממים. ע"כ הערת שוליים] אז הגבתי פעם אחת. בהשקעה שלא מהעולם הזה, כיוון שאצבעותי מלאו צבע רגיל וגם צבע שמן וכל הפאנל ה"מפואר" שלי היטנף מהן. מילא. וגם כתבתי באנגלית. וגם המקשים שלי לא ממש עובדים, אז צריכים לעבוד עליהם קשה יותר. וגם היו שם יותר מדי מילים עם אותיות שמופיעות באותו מקש, וזה חירפן אותי עוד. בכל אופן, אתה זכית לשתי הודעות ממני. לא שהבנת את ההודעה ששלחתי לך- אחרי שביקשת ממני להזדהות- בו הסברתי לך שהכל באשמת אחותך hana-al bait [תרגום חופשי: נעל בית]. אז אני מצטערת. ושתעיז להפיץ את הטלפון שלי אצל אנשים לא טובים שלא ברשותי. יום יפה והייה שלום. ועמך השמיכה.

estersh

New member
אז גם הודעה חשובה ממני-

היות ופרפרזה,זותי שזהו וטובי הם הנמענים הכמעט יחידים שלי באורנג' והיות ואני פוסטמה (הגדרה של ההיא למה שעשיתי לה אתמול. ואוה, זה בדיוק השורש של קללה. דעה קלילה וכו') שלא עוצרת רגע לפני שהיא שולחת הודעה לאחד המספרים שהיא הקלידה בצורה קלה מידי. נא לקבל בהבנה הודעות תמוהות ממני. כך שאם לא הבנתם את ההודעה, זה לא אומר שאני מסובבת, זה רק שההודעה לא מיועדת אליכם. נוסח על ידי א.י.ש שירותי ביטוח בע"מ. ואת, את מעדיפה שאתחיל לסמס לך במקום להתקשר?

esterssh

New member
תלוי

אם לא בא לך לדבר משהו ארוך ומסיבי- תSMSי. אם בא לך לדבר- תתקשרי. וכן אני אלייך. וכו וכו. האם יש צורך לקבוע חוקים?

רגע..

אז הצעת הנישואין אתמול נועדה לגברת וזהו? אנשים! (ליידיז אינקלודד) כמה פעמים אמרתי לכם לא לשחק עם לב של גבר! (או לפחות להחזיר אותו בסוף לארון)

esterssh

New member
כן, יש אנשים לא טובים

ע"ע טובי. אבל יש עוד הרבה, וטובי לא צריך לקחת את זה אישית. למשל גם לורוצה נחשב לאיש לא טוב. אתה מבין, פרה?

סתם שאלה..

מעין הבנת הנקרא שכזו.. איך זה שהעובדה שלורוצה איש לוטוב תגרום לי לא לקחת משפטים עלי בצורה לא אישית?

למעלה