פרוביג'יל

x פ ר ת

New member
פרוביג'יל

שלום דר' קרני
האם ישנן תופעות לוואי של פרוביג'יל עליהן כדאי לי לדעת? (קיבלתי אתמול דוגמיות מתל השומר והתחלתי לקחת אותן היום) וגם... כמה זמן לוקח לתרופה להשפיע? קיבלתי 5 כדורים מהנוירולוגית שלי ובעוד כמה ימים אקבל ממנה מרשם כשאגיע למרפאה אבל לפני שאני משלמת כ-400 ש"ח בחודש הייתי מעדיפה לדעת אם זה בכלל עוזר לי או לא. 5 דוגמיות (5 ימים) יספיקו כדי לדעת??? שאלה אחרונה: שמעתי שיש בעיה להשיג את התרופה הזו גם כשיש מרשם. זה נכון?

kukula5

New member
מוריד את יעילות הגלולות

(למניעת הריון) - כתוב בדף של הכדור וכולם שוכחים להגיד!! מנסיון אישי, ואשמח לשמוע מה הד"ר יגיד, 5 ימים יכולים להספיק כדי להרגיש את הפעולה אבל אחרי פרק זמן יותר ארוך, קצת מתרגלים ואין את אותו מרץ כמו בהתחלה אבל עדיין יותר טוב מבלי.

x פ ר ת

New member
תודה! ועוד שאלה (או שתיים)

למה אני אמורה לצפות, בעצם? אני אהיה מלאת מרץ? רעננה? החולשה תחלוף? זה כאילו, ספידים? אם אני לוקחת כדור בבוקר... זה יפריע לי לישון בלילה? או לנוח בצהריים בשישי שבת? אחרי שלוקחים כדור בבוקר, מתי מתחילים להרגיש את ההשפעה? אחרי 20 דקות (כמו אקמול?
).

תגובה

5 כדורים אמורים לתת לך אינדיקציה אם תוכלי להינות מהטיפול. לגבי תופעות הלוואי הרי שהרשימה ארוכה (כמו לכל תרופה) בין השאר אציין הפרעות בהרדמות, השפעות שונות על מע' העצבים העיכול לחץ דם ועוד. בד"כ התרופה נסבלת היטב.

x פ ר ת

New member
אז למה שורף לי הגב?????

על זה כבר שמעת??? שריפה!!! בין השכמות שלי יש אזור שמרגיש כאילו עובר עליו גמד מרושע עם מגהץ. מכיר? זה שייך לפרוביג'ילוש?

cool 4u

New member
פרוביגיל

היי אפרת גם אני חולה בטרשת נפוצה וגם אני קיבלתי את הפרוביגיל אבל אני קיבלתי אותם בחינם מכיוון שאני מטופל באוונקס ועליי הם לא כל כך משפיעים אני שותה שני כדורים ביום וזה לא כל כך משפיע עליי מקווה שעלייך ישפיע יותר טוב

למעלה