פרוביוטיקה

נעמי21

New member
פרוביוטיקה

לעתים קרובות אתה ממליץ על פרוביוטיקה. האם אתה יכול לפרט באיזו דרך מומלץ ליטול פרוביוטיקה, איך ומתי? בני (להדכירך, חולה קרוהן בן 16), עד לא מזמן לקח כמוסות של סולגאר. חברה שלי, דר´ לנטורפטיה, המליצה על כמוסות של TWINLAB, בגלל שלהם יש גם תוספת של FOS (אין לי מושג מה זה). בכל מקרה, בני, לפחות, מוכן לקבל פרוביוטיקה רק בדרך של כדורים, ולא ביוגורט וכד´. הרופא שלנו ממליץ על פרוביוטיקה, אבל לא יודע להמליץ על איזו. האם אתה, כאמור, יכול לפרט מה קיים, מה ההבדלים, ומה אתה ממליץ? בהזדמנות זו אני רוצה להודות לך שוב על הפורום שלם, ועל תשובותיך- גם ברמה המקצועית, וגם ברמה האנושית. מחמם את הלב... שבוע טוב נעמי

אני ממליץ על קונספט

ולא על מוצר ספציפי אין סיבה להשתמש במוצר זה או אחר- בודאי שיש לבדוק מוצרים עם מחקר- ושיהיו בגבול הטעם הטוב מבחינת המחיר ותודה על המחמאות להשתמע

נעמי21

New member
לא ממש הבנתי

האם כאשר כתבת "אין סיבה" התכוונת אולי ל"אין מניעה". אני מבינה שאתה לא מעוניין להמליץ על חברה מסויימת, אבל האם אתה יכול להמליץ באופן עקרוני על כמוסות שמכילות חיידקים חיוביים? או שאתה מעדיף, למשל, יוגורט וכיו"ב. אני לא הייתי רוצה לחשוב שאני "דוחפת" לבן שלי מוצר שאולי הוא לא טוב, ורצוי שיהיה כבר הטוב ביותר.

מוצרים פרוביוטיים

אני אוהב מספר חיידקים לקטובצילוס GG שנמצא חלקית במוצרים של תנובה (באמי) לקטובצילוס קזאי שנמצא באקטימל של שטראוס- בכלל לשטראוס סדרת מוצרי ביו פרו שגם מכילים ביפידוס לונגום המצוצרים הללו באופן טעימים, החיידקים נחקרו והמוצר בעל מחיר סביר בילדים אני ממליץ על יומי אצידופילוס- מוצר של חברת יומי עם צורה של ממתק שוקולד לבן- ומחיר מצויין ליחידה קיימים מוצרים רבים שאין ביכולתי לפרט- ובחלקם אין כל מחקרים- והמחיר בשמיים לכן אמרתי שאני ממליץ על תפישה ולא על מוצר ספציפי הרבה בריאות

עומר173

New member
פרוביוטיקה...

אני אישית חושב שיוגוקטים ואקטימל וכול שאר המוצרים האלה זו הדרך הכי טובה לקבל פרוביוטיקה וזה גם לא כל כך רע. בדנונה של שטראוס יש גם אצידופילוס וגם ביפידוס. ויש אבקה חדשה ששמעתי עליה שקוראים לה VSL זו אבקה שמוסיפים למים ויש בה הרבה סוגים של חיידקים "טובים".

למעלה