פרובלמה עם פרסום עדכון רשומות במסרים

malka3

New member
פרובלמה עם פרסום עדכון רשומות במסרים

קיבלתי העתק ממקבלת עידכון במסר כל תוכן הרשומה כתובה במסר אז למה שתטרח להכנס לבלוג לקרוא ? להלן המסר : קיבלת מסר חדש נושא המסר: רשומה חדשה בבלוג: "המתכונים של אמא " תוכן המסר: http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1040873 - פשטידת חצילים וגבינות - 1/2 ק"ג סלט חצילים קנוי בטעם טבעי 3 ביצים 1 גביע גבינת קוטג` 100 גרם גבינה צהובה מגוררת 100 גרם גבינה בולגרית מפוררת 3 כפות קמח תופח 1 שמנת מתוקה פלפל שחור לפי הטעם מערבבים הכל ביחדשוטחים בפיירקס משומן אופים עד שמזהיב ו... מחסלים בעודה חמה....</font></strong></div></span></p>

malka3

New member
השאילתא

תועבר לפורום הטכני השאלה היא האם מישהו מחברי פורום זה ניתקל בבעייה דומה

ע ל ו מ ה

New member
הרשומה שלך פשוט קצרה

קודם כל, כשנכנסים לרשומה שלך, מוצאים בה עוד שתי שורות אחרי ה"מחסלים בעודה חמה", כך שלא נשלחה הרשומה בשלמות. שנית, השוויתי לכמה וכמה מסרים אחרים המודיעים על רשומות חדשות ובכולם מספר תווי הטקסט המצוטט מתחילת הרשומה הוא בערך 200 (פלוס מינוס, עם או בלי רווחים). 200 תוים זה ממש לא יותר מדי ועד היום לא היתה לי תחושה שהמסרים מעבירים לי את כל תוכן הרשומה. בד"כ מתקבלת חצי פסקה - משהו כמו שתיים וחצי שורות ראשונות מהרשומה. אפשר להבין שמתכון בעל שורות קצרות תופס רק 200 תוים, אבל זה לא אופייני. לא נראה לי שזה משהו שתפוז צריכים לטפל בו, אם כי אפשר היה בהחלט לשנות את הגדרת התקציר כ"שלוש שורות ראשונות ברשומה", אבל גם לזה סביר להניח שיהיו יוצאים מהכלל שלא יהיו מרוצים. אולי... פשוט תוסיפי הקדמה קצרה שמספרת לקוראים על המתכון לפני המתכון עצמו...

למעלה