פרוג'קט על פרדי(
)???

phoenix 89

New member
פרוג'קט על פרדי(../images/Emo23.gif)???../images/Emo35.gif

אז ככה: יש לי פרוג'קט באנגלית והשנה הגבילו אותנו לעשות על אישיות ומובן, שברגע הראשון שאמרו לי את זה חשבתי על פרדי. אבל... אני לא מוצאת את מה שאני באמת צריכה. יש ביוגרפיה שלו בלי סוף באינטרנט אבל אני צריכה לעשות מעבר לזה, על השפעות והשקפות חיים. בסדר, הוא היה הומו (או ביסקסואל) וחולה איידס ואפשר להרחיב על זה קצת אבל אין מספיק בשביל פרוייקט שלם מישהו עשה עליו? או על קווין? מישו יכול לעזור לי, אתרים, ספרים וכו'? אם אתם חושבים שזה לא רעיון מאוד טוב לעשות עליו, אז אולי תוכלו לעזור לי עם אישיות אחרת? וזה לא חייב להיות כוכב רוק
טנקס!

mia01

New member
עשיתי עבודה מאוד גדולה עליו ב94'

כשהייתי בכיתה ח'... יכולה לנסות לחפש אותה למרות שאני בספק אם שמרתי... צרי איתי קשר במסרים אם את צריכה עזרה.

mia01

New member
עשיתי עבודה מאוד גדולה עליו ב94'

כשהייתי בכיתה ח'... יכולה לנסות לחפש אותה למרות שאני בספק אם שמרתי... צרי איתי קשר במסרים אם את צריכה עזרה.

יו זה לא פייר...../images/Emo104.gif

כל בתי הספר עוישם את הפרוג'קט על דברים מעניינים והבית ספר המעאפן שלנו עושה על teenage matters יענו דברים שמשפיעים על הנוער זה כזה זבל
איזה כיף לך, הלוואי עליי לעשות על פרדי

mia01

New member
הומו וחצי, למה לאנשים יש בעיה

לקבל את העובדה הזו???

e dor

New member
מה הקשר בעיה לקבל את זה ?

הוא היה בי סקסואל. הוא אהב את שני המינים, חלק מזה שני המינים זה גברים, לידיעתך - אז זה לא משהו יותר טוב מהומו. מבחינתי כולם שווים - אין לי שום סיבה לדחות את זה שהוא הומו. לפי מה שקראתי באינטרנט, הוא קיבל את האיידס דווקא מאישה, אגב.

mia01

New member
תקרא קצת ביוגרפיות, רובן גורסות

שפרדי לא שכב עם אישה מימיו. מרי אוסטין היתה לא יותר מחברת נפש טובה ואיידס הוא קיבל בשנת 83' כשחי במינכן והחליף גברים בקצב שבו רוב האנשים מחליפים גרביים. נראה לי שיש פה הרבה אנשים שמנסים להפוך אותו לביסקסואל כי זה נראה להם "פחות נורא". הוא היה הומו, הוא לא הסתיר את מי שהוא והיה אפילו גאה בזה.

e dor

New member
הסבר קצר אך מעמיק, למען המתחכמים

אם בנאדם הומו, הוא אוהב גברים. אם בנאדם בי סקסואל, הוא גם אוהב גברים ! אבל גם נשים. כמו שאמרתי, אני מאוד ליברלי, ואני אמנם לא מזדהה איתם בכלל אבל זו זכותם ! אני לא חושב שצריך להתייחס אליהם שונה או שהם שונים מאיתנו (חוץ מהעדפות אישיות, שזה יש הבדל בין כולם גם ככה, רק בתחומים שונים). אז לא צריך להגזים וזה ממש לא בגלל זה. אני אמרתי מה שקראתי באינטרנט, מכיוון שגם את ראית את זה באינטרנט - אי אפשר לקבוע מי צודק, אבל אני יודע שיש סיכוי שהוא גם היה הומו, לא ממש משנה לי ...

LEATHER REBEL

New member
מה שמזכיר לי...

בכיתה ח' קיבלנו משימה, כל אחד צריך היה לעשות עבודה על הזמר/ת או להקה אהובה עליו. ההבדל העקרוני בין העבודה שלי (על "קווין" כמובן!) לאלו של השאר (על ג'ורג' מייקל, מודרן טוקינג, מייקל ג'קסון ועוד שאר מרעין בישין)היה, שאצלי היתה יותר התייחסות למוסיקה וכמעט שלא לרכילות. אצל השאר זה היה להיפך... ולמרות כל השוני קיבלתי ציון 75 והערה בנוסח "אתה מסוגל ליותר". המוה הבודק היה... יאיר דלאל. כן בדיוק, זה שמנגן בעוד.

phoenix 89

New member
וואי וואי וואי!!!!! פליז שלח לי!

יהה זה יכול להיות ממש טוב! זה מה שאני צריכה, רכילויות יש לי מספיק
תוכל ליצור איתי קשר במסרים או באייסי? (כתוב בכרטיס שלי) תודההה!!!

LEATHER REBEL

New member
יש רק בעיה קטנה...

העבודה הנ"ל הוגשה כשהייתי בכיתה ח'... שזה שנת 1985. אם היא עוד קיימת היא בטח באיזו קופסה שכוחת-אל במעמקי עליית הגג ש... בקיצור חוששני שאין אפשרות להגיע אליה.

phoenix 89

New member
תוכל לעשות מאמץ למצוא לי אותה?../images/Emo9.gif

אחרת אני אבקש ממך לכתוב לי אותה מחדש

LEATHER REBEL

New member
אין אפשרות למצוא

לבקש לכתוב מחדש? אני מכיר בדיחות טובות יותר...

למעלה