פרודיג`י רי-פלסטי- סדרת טיפוח חדשה

פרודיג`י רי-פלסטי- סדרת טיפוח חדשה

של חברת "הלנה רובינשטיין". אז המחירים יקרים, אלב יש תמורה מלאה בעד האגרה. מוצרי הסדרה: PRODIGY Re-PLASTY סרום – אפקט מתיחה מיידית וחידוש אינטנסיבי. המוצר המרוכז ביותר בסדרה. תמצית מרוכזת למתיחה וזוהר, המכיל את תרכובת ה- Meso Solution C10 העשירה בויטמין C וחומצה פרולית באמצעות רכיבים פרולים המופקים מגרגרי אורז המעובדים ביפן. הסרום מיועד לשפר במידה רבה את הפלסטיות של העור ומרקמו: זוהר, מתיחה והחלקה. הסרום, מוגש בנוסחה תחליבית קלילה הנספגת מיד בעור, משפרת את הפלסטיות וחיוניות העור, ומעניקה זוהר מדהים באופן הנראה לעין. תכולה: 40 מ"ל מחיר: 1050 ₪ PRODIGY Re-PLASTY קרם פנים עשיר עם SPF15 – אפקט מתיחה מיידית ולהשבת החיוניות לעור – לעור רגיל עד מעורב. קרם אינטנסיבי המכיל מקדם הגנה 15SPF, מיועד לשפר את האלסטיות של העור. מכיל את תרכובת ה- Meso Solution וגם פרולין, תרכובת עשירה בחומצה פרולית המגנה על העור ובנוסף "פילטר זוהר" המעניק אפקט מיידי של זוהר אידיאלי, ובו בזמן מגן מפני קרניים אולטרה סגולות מזיקות. לאחר חודש, תחושת הפלסטיות של העור משתנה - מרקם העור מתוגבר בזוהר מיידי, קווי הפנים מעוצבים ומוגדרים מחדש. העור נראה מוצק וחזק יותר. תכולה: 50 מ"ל מחיר: 1160 ₪ PRODIGY Re-PLASTY ג`ל עיניים – חידוש ואפקט החלקה מיידי לאזור העיניים ג`ל עיניים להעשרת הגמישות והחיוניות של העור באזור העיניים. ג`ל רענן וקליל המכיל בנוסף לתרכובת המזוליפט ולחומצה פרולית, גם מינון מושלם של מרכיבים מנקזים פעילים, הפועלים להפחתת הטבעות הכהות והנפיחות מסביב לעיניים. לאחר חודש – הקמטוטים מוחלקים יותר, נפיחות וטבעות כהות מופחתים והעור רך יותר. תכולה: 15 מ"ל מחיר: 590 ₪ אני ניסיתי את שלושת המוצרים ו…אמחייה , חבל שהדוגמיות לא הכילו קצת יותר…. העור הרגיש לי חי ונושם (מה שקודם אי אפשר היה לומר עליו), הקמטים לא גוהצו ממש, אבל נראו פחות מודגשים, הריח של הקרמים הוא עדין ונעים, העור הרגיש לי אלסטי במיוחד, לדברי בעלי העור נראה טוב יותר, קורן, מוצק ומתוח יותר (ורק בשביל זה היה שווה לנסות...). אהבתי במיוחד את הג`ל לעיניים כי בהחלט הנפיחות שהיתה מנת חלקי באיזור זה פחתה ובאופן כללי חשתי שהעור אחיד וחלק יותר והתחושה היתה נעימה במיוחד. בקיצור- מומלץ למי שממש חייבת ולמי שהפרוטה מצויה בכיסה . סדרה איכותית שמצדיקה בענק את המחיר ושוב- אני יודעת שזה יקר , אבל על איכות משלמים, כך מסתבר... אלו לא הימים של הוולווטה....

דורי56

New member
../images/Emo13.gifקרם פנים

בחיים לא היתי משלמת סכום כזה לקרם פנים אפילו אם מבטיחים פנים של תינוק . יש קרמים במחירים סבירים שעושים עבודה טובה מאוד כמו קרליין,גרניאר או לוראל. בוקר טוב לכולם!

בוקר טוב נשמה ../images/Emo24.gif

האמת היא שהמחיר הוא הפאק היחידי במוצר, אבל איזה מוצר... יה- ווה- ווה- ווי- ווה.... אני התעלפתי במקום, אבל שוב... המחיר! אם אמא שלי לא היתה מתנדבת לקנות, זה היה נגמר כנראה אחרת... ניסיתי לענות לך על המסר שלך מס' פעמים, אבל תפוז עשה קצת סנקציות, לא חשוב.... עם נעמה פלד בראש- אוטוטו כל הבעיות ייעלמו, אני בטוחה. בכל מקרה תודה ענקית וחיבוק היסטרי. את אדם מקסים !

דורי56

New member
../images/Emo100.gifקניות

רציתי לשתף אותכם במשהו שקרה לי אתמול עם מוכרת קרציה. אני לא מידה הכי קטנה בעולם וראיתי מבצע בעונות קונים ב400 שח ומשלמים 200. רציתי בלי שום קשר לקנות מכנסיים אז נכנסתי המוכרת המאודדדדד נחמדה נדבקה עלי הלא נתנה לי לחפש בקשט מהשאני רוצה בקיצור המכנסיים עולים שם 300 שח שזה מוגזם (זה המבצע?!) בלי לשים לב אני מוצאת את עצמי עם דברים (שכמובן לא רציתי) בסך 800 שח ולשלם 400 אבל אני באתי "רק" למכנסיים. בקופה התעוררתי אמרתי לה (רק בגלל שהתבישתי) שתשמור לי כי אין עלי מספיק כסף. יצאתי משם עם הרגשה של טמבלית שניסו לעבוד עלי. נכנסתי לקרייזי ליין מצאתי בדיוק משחפשתי במחיר סביר והלכתי הביתה מרוצה. זהו עכשיו נרגתי קצת. הבעיה שבהרבה מקומות זה ככה אני מבינה שיש בונוסים אבל..... אפשר בצורה יותר נחמדה ודיפלומטית להיות קרציה.

את מדברת על תופעה מאוד ידועה ומרגיזה

כשאני נכנסת לחנות ואותן אלו שמתקרצצות ונדבקות כמו סופר גלו מתקרבות אלי אני מעיפה בהן את אחד מאותם מבטי :"תיזהרי, כדאי לך לתפוס מרחק ממני" שלי ופה נגמר העניין. אין לך בכלל במה להתבייש, הכסף הוא שלך והיא מקבלת שכר פרופר על שירות ואם בדרך היא מתוגמלת על מכירות- הבעייה היא שלה ולא שלך. חסר לזאת שתבוא ותעשה עלי כאלו מניפולציות. יש לי חברה שמאוד אוהבת קניות (זה גובל ביותר מזה)... נכנסתי אתה לחנות של אריסטו והמוכרת שבמבט אחד קלטתי אותה כדחפנית מוסמכת התלבשה לי על החברה. היה רגע שבאה לעזרת חברתי מוכרת אחרת ואותה אחת דחפה אותה ואמרה לה בלחש (ואני כמובן שמעץי) :"עזבי, אני חולבת אותה הרבה יותר, כל קנייה שלה היא מעל 5000 ש"ח פה, אז תשאירי לי". אני חטפתי את האטרף הארגנטינאי שלי, אבל חיכיתי בשקט. הגענו לקופה, סה"כ הקנייה היה 7340 (כן מותק, שבעת אלפים שלוש מאות וארבעים ש"ח על פאקינג בגדים). לא שיתי הרבה, משכתי את חברתי מהזרוע ואמרתי לה :"בזאת השנייה עפנו מפה ולכאן את לא חוזרת יותר, המוכרת אמרה להיא שבאה לעזרתך כך וכך". חברתי נעלבה , אבל הבינה את השיעור- לשם היא כבר לא חזרה יותר, ומדובר באישה שקנתה אחת לחודש כזאת קנייה, אז מה שאני באה לומר זה שמוכרת באה לשרת אותנו ולא לחלוב אותנו. אין שום הצדקה לשלם 300 ש"ח על מכנס רק בגלל שאת במידה גדולה (היום גם אני כך), חכי לסיילים של 70% ושם תתפרעי. באופן אישי אני מתה על הבגדים של קרייזי ליין ומכל החנויות היעודיות למידות גדולות היא הכי טובה בעיניי, כי טווחי המחירים גובלים בשפיות והעיצובים פצצה. מתאים לי ואישה- אישה וכמובן עונות מזמן יצאו לי מהמפה, מתאים לי אולי רק בסיילים יזכו לראות את זיו פניי... אבל שוב - אולי... אז אל תתביישי, כי את הקופות הגדולות המוכרות האלו עושות בדיוק מנשים כמוך ותקני איפה שמתאים לך ואיפה שלא מתקרצצים עליך. אספר לך משהו אישי- אני בעברי (לפני שחליתי) הייתי מנהלת מכירות ושווק, אבל מעולם לא "חינכתי" את העובדים שלי לעבוד בשיטה הזאת, אלא להיפך... להתקרב, לזהות את צרכי הלקוח, לשלב את הצרכים הבסיסיים עם מידה מסויימת של ייעוץ (כי שירות כולל ייעוץ) ולא להתערב כלל... לתת ללקוח להתביית על כדאיות הקנייה בעצמו, ככה נוצר מצב של win-win שני הצדדים "זכו" ויצאו שבעי רצון. גם המוכר שהרוויח לקוח מרוצה וכזה שהוא בעל פוטנציאל לקנייה עתידית וכמובן שהלקוח עצמו שיוצא מרוצה ובתחושה שלא דפקו אותו. העלית נושא חשוב ביותר בתחום המסחרי- שווקי !!! ואם את צריכה "שיחות עידוד" שכאלו לפני שאת יוצאת למסע קניות... טלפון אחד אלי ותהיה מיני מאנייקית...
ו-
על הנושא החשוב

kdr

New member
אחח, אני מת עליהן

זה מתחיל אצלי בשאלה טרויאלית, האם שטח האליפסה שווה לשטח העיגול שיוצרות המכנסיים במתניים. בחולצות אני שואל האם הבד בבית השחי משנה צבע מהזיעה ואם זה הפיך. לרוב המוכרות לא מספיק נבונות ופשוט עוזבות. בפארם אחד ניגשה אלי משתתפת בתחרות תחפושות עם פיגומים שמחזיקים את כמויות האיפור והציעה לי אפטר שייב 1+1 מהסוג שמושך נשים, אמרתי לה בנימוס שזה האפטר שייב שאני משתמש ואם זו התוצאה אני אחליף אותו בדחיפות, לא מבין למה היא נעלבה והלכה. בארה"ב יכולתי להסתובבשעות בחנויות ואיש/ה לא ניגש/ה, המקסימום שם זה חיוך מעושה ושאלת המיליון "מה שלומך היום" כאילו מנהלים יומן מה היה אתמול ושלשום. אבל, להבדיל מהחנויות כאן שהמוכרות עסוקות לרוב בשיחה קולנית בסלולרי במקרה הטוב או בעישון בפינה נידחת, שם רק מרימים מבט שואל וכבר מתייצבת מוכרת שמציעה עזרה וגם עושה מה שהיא מתכוונת, עוזרת. אגב, מאד מוזר, העובדים בחנויות בארה"ב לא שמעו כנראה על מסטיקים, לא ניתקלתי אפילו פעם אחת במוכר/ת מעלה גירה ומפוצצת בלונים בפרצוף.

לא הצלחתי לקרוא את מה שכתבת

היה ג'יבריש-ג'יבריש-ג'יבריש-ג'יבריש-ג'יבריש-ג'יבריש 1050 ש"ח ואז ג'יבריש-ג'יבריש-ג'יבריש-ג'יבריש-ג'יבריש-ג'יבריש 1160 ש"ח
מי קונה קרמים במחירים האלה????
עושה לי חשק לקנות בית ולקחת משכנתא.

תגידי, את תאומה סיימית שלי?!

אני ניסיתי אותם אתמול. הג'ל לעיניים מעולה! נעים למריחה, נספג מיד ומשאיר עור נעים למגע. את קרם הפנים לא אהבתי. שעה אחרי שמרחתי אותו עדיין הרגשתי דביקות בפנים (זו הסיבה שאני כבר שנים עם קליניק. הם היחידים שמתאימים לי), עד כדי כך שרציתי ללכת לשטוף את הפנים. אבל הדבר שהכי מפריע במוצר כמובן זה המחיר הגבוה... אני לא רואה את עצמי מוציאה סכומים כאלה על קרמים.

כפרה, את בטח לא רוצה להיות ע-כ-ש-י-ו תאומה

שלי, כי כמו שאני נראית - זה לא כבוד גדול, את יודעת, ולא ישנו שום קרמים ושום כלום... ממוטות היו צריכות להישאר בפארק היורה או בעידן הקרח וראי זה פלא... וואחאד קאמבק עשיתי עם הלוק החדש שלי, אממה... עוד מעט אחזור להיות טוויגי (או שלא...)... בכל מקרה אני התעלפתי על המוצרים, כנראה שהעור שלי כל כך יבש שממש לא חשתי בשומניות שאת מדברת עליה, אבל שוב- ההורמונים האלו, מי המציא אותם בכלל... ובעניין המחיר- ברור, אלא מה... גם אני לא... תארי לך שהתקמצנתי אפילו על אלו שהזכרת והלכתי על החלופה של גג 20 ש"ח מפאת המצב, אבל כיף שיש לי כזאת אמא שרואה אותי וחוטפת חלחלה ובעצם זה משתחררים להם כמה אזיקונים בארנק...אחרת הייתי ממשיכה להיראות פצירה לשיוף ציפרניים...

../images/Emo124.gif משיהי בבלוג שלי הציעה רטין A

זוהי איזושהי חומצה שלוקחים מרשם עבורו אצל רופא עור בקופה והוא עושה פלאים בפנים. מישהו מכיר, יודע?

kdr

New member
גם חומצת מלח עושה פלאים

סתתתתתתתתתתם, שלא תעזי לנסות, עוד לא הגעת למצב הזה.

ב ו ע ו ת

New member
יקר בטירוף אבל שווה כל לירה

גם אני התנסתי ואכן ישנה תחושת גיהוץ, בעיקר בשימוש בקרם העיניים. לא בטוחה שהוא במקום ניתוח, אבל בהחלט יופי של תוצאה עבור טיפול לא חודרני. אני פועלת למציאת ספונסר שיממן לי את הגחמות הקוסמטיות שלי.

ב ו ע ו ת

New member
חס וחלילה להעביר

ספונסר טוב הוא מצרך נדיר במקומותינו. על מוצרים טובים אני מתקמצנת...

למעלה