פרודים...

TinyT

New member
פרודים...

הם רק פרודים לא גרושים או אוהבים, הם פרודים ואנחנו הדבר הכי חשוב להם, הילדים, מושא אהבתם הנכספת, שלושה ילדים לתפארת... ובלעדנו הם לא היו צריכים להילחם - כי מה? זה הכל בשבילנו... וכולנו הקשבנו ושמענו שיחות על גבי שיחות בחדרי חדרים בלילה בשקט ובסלון בהפתעה וכולנו הבנו שהחבילה מתפרקת והמצב לא טוב... ועומד להיות חדש... אז אמא שלחה לאבא עורך דין ואבא שלח לה גם והם היו צריכים לדבר ביניהם... בינתיים אנחנו בתוך הבית מתחמקים אחד מהשני, תופסים מחנות, מי אוהב יותר את אמא ומי אוהב יותר את אבא, וכל הזמן צריכים להקשיב לכמה אבא רע וכמה הוא לא בסדר ואיך הוא בעצם שונא את כולנו ורוצה לזרוק אותנו מהבית וכשאבא בא אז היינו צריכים להקשיב כמה אמא לא בסדר, איך שהיא עושה לנו שטיפות מוח ואיך איך ואיך... ואז זה התפוצץ וזה היה כואב וזכינו בכאב לתואר "פרודים" אבא "שם" אמא "כאן" ומידיי פעם מתחליפים אבא "כאן" אמא "שם" ונכון גם קורה ששניהם "שם" ואני כאן.לבד. התואר פרודים נורא מעניין יש למלא דוח דיווח על אמא כשאנו אצל אבא ודוח אצל אמא על אבא... אסור להגיד שיותר כיף ואסור גם להגיד מה יש במקרר או כמה כסף אפשר לבקש...ובכלל כל המצב הזה "נכנסתי בגלל אבא / אמא שלך "... וכששואלים את אבא או את אמא - למה? למה זה נמשך מלמעלה מחמש שנים ולמה לא פשוט נפרדים - חותכים - מסתלקים מהחיים או לפחות מפסיקים עם העורכי דין - מבנים כמה אנו ילדים קטנים שלא מבינים מהחיים ובטח כשנגדל...נבין.

adam65

New member
מי שמתנהג כמו ילד קטן..

הם דוקא ההורים, שעסוקים בלנסות להכאיב אחד לשני במקום לעזור לעצמם ולילדים שלהם. הנסיונות להסית את הילדים ולגרום להם לנקוט עמדה הם טעות איומה שעלולה להתנקם בהם בטווח הארוך, צר לי שהם לא מבינים את זה. אני הייתי שם, ואני מאוד מבין את ההרגשה המחורבנת שזה משאיר. עצתי לך היא לא להסכים להשתתף במשחק הזה, אם הם רוצים לזרוק בוץ אחד על השני, אז בבקשה. אבל שלא יתפלאו אם הם יגלו שגם הם התלכלכו קצת. ובכל מקרה שלא ישתפו אתכם במלחמה הזאת. אל תסכימי להעביר דיווחים (את לא יונת דואר או כתבנו מהשטח) או ביקורת על ההורה האחר, אם יש להם שאלות שישאלו אחד את השני ולא אתכם, אולי זה יגרום להם גם לדבר אחד עם השני ולא דרך עורך הדין. בהצלחה..

zooti

New member
כשההורים שלי נפרדו

זה היה גן עדן בהשוואה למה שהלך בבית. פתאום, השמוש שהם יכלו להשתמש בי בתור כלי נשק הצטמצם לידי מריבה איפה אהיה בחגים. כשההורים נלחמים ביניהם באמצעות הילדים, הילדים תמיד סובלים. עדיף כבר שיפרדו וזהו

למעלה