פרוד מחפש

סמוי

New member
פרוד מחפש

היי אני פרוד מהמרכז ומחפש אישה לא חשוב המצב המשפחתי שלה לסקס נטו

חברה

New member
שובניט מגעיל

איפה אתה חושה למצוא אישה שמכבדת את עצמה ומוכנה שמישהו יהיה איתה לא בגלל שיכלה ולא בגלל מצבה אלא רק בגלל שהיא מוכנה להיכנס איתך למיטה. כרגע ברור גם למה אתה לבד, ואספר לך סוד קטן- אתה גם תישאר לבד אלא אם כן תפנה למישהי שבתמורה תגבה תשלום ! למענך שנה גישה וסיגנון

סמוי

New member
מה את מבינה

לו היית יודעת למי את מדברת לא היית מדברת כך. קראתי והתפוצצתי מצחוק. לא חשוב אני לא חושב שאני חייב לך דין וחשבון אני פונה רק לאלו שרוצות להכנס למיטה שלי כי יש לי מה להציע. את כמובן יכולה להתחרט אני אולי יהיה מוכן לקבל אותך

חברה

New member
עדיין שובניסט

אילו היית כל כך מיוחד לא היית מוצא את עצמך מחפש כאן את בת הזוג למיטה, מה עוד שאין לך ``סלקציה`` אני מאחלת לך שלא תקבל אף תגובה חיובית, כל עוד לא תשנה את גישתך ותישאר סמוי לנצח.

סמוי

New member
לחברה

חברה אני ממש לא מבין אותך. מה לא שמעת על נשים חופשיות שאוהבות סקס ללא משחקי רגש לפני? סתם ככה רק לסקס ולהגשים פנטזיות. לא כולן בישניות וסגורות כמוך. את יכולה לנסות פעם תשתחררי גם את יכולה

גל ים

New member
מה דעתך לקנות בובה מתנפחת?

מה זה אישה לסקס נטו? מה זה ?חור..... איפה הרגש איפה האהבה ?????

סמוי

New member
אישה בובה

את אולי לא יודעת , אבל יש נשים שאוהבות ורוצות סקס רק סקס . נשים חופשיות שסתם בא להן. מה כל כך מפליא אותך? אולי את בישנית וחוששת מהשם שיצא לך. אבל תתפלאי יש נשים שלא חוששות מזה. אז עכשיו לאחר הנאום שלי לאישה שתארתי לך כאן שלוחה ההודעה שלי

למעלה