פרוזק

63111111

New member
פרוזק

התחלתי לקחת פרוזאק 40 מ"ג ביום . לאור מחלת השמנה ופיברומלגיה . לאחר 8 ימים אני יכול לציין שיש השמנה אצלי,היציאות נדירות יותר וקטנות יותר , אני לא מרגיש טוב יותר אך ( אולי )יש יציבות כלשהי ברמת התשישות אולי . יש לחץ מכיוון הקיבה על הסרעפת . אני סובל במשך ה- 8 ימים מאינפוטנציה חוסר הגעה לזקיפה . אני מרגיש כל הזמן פה יבש . אשמח לקבל התיחסות למכתב זה ,האם התופעות מוכרות ? האם לקחת את התרופה או להפסיק ?

פרוזאק

השמנה תתכן כתוצאה מפרוזאק אם כי נראה לי שקשה לצפות בתופעה זו כבר אחרי 8 ימים- לגבי השפעה על הזיקפה, כדאי להתיעץ עם הפסיכיאטר השפעתה החיובית של התרופה ניצפית בדרך כלל בשלבים מאוחרים - רק כעבור 3 שבועות - כדאי לתת לזה סיכוי

אנתבי

New member
פיברומילאגיה

שלום לך , ממכתבך ניתן לשמוע שלא עוברים ימים קלים במיוחד . מדי יום אני שומע אנשים עם פניות דומות לזו שלך ויש לי את הכבוד להמליץ לך על מכשיר רפואי ישראלי שפותח ומיוצר בארץ , משתמשים בו גם בעמותת ענבר (לחולים ראומטולגיים) , זה מכשיר המאגד בתוכו 4 סוגי אנרגיה (אור אדום,אינפרא אדום,מגנט ולייזר רך) , זו הפעם הראשונה שיש מכשיר כזה בארץ ובעולם ויש לו את כל האישורים הרפואיים של משרדי הבריאות וכו... צור איתם קשר לקבלת מידע ומישהו יגיע אליך להדגמה. הם עוזרים להמון אנשים ומפרסמים רק מפה לאוזן. 036913140 זה הטלפון שלהם. בהצלחה.

למעלה