פרוטוקול +הזרקות לבד

sharom10

New member
פרוטוקול +הזרקות לבד

ערב טוב,

אז ככה, בסבב הקודם והקודם לו, בעלי היה מזריק לי כיוון שאני לא הייתי מסוגלת לעשות זאת ויהי מה.
עכשיו התחלתי סבב לילד שלישי, ואני נאלצת להזריק לעצמי כיוון שבעלי טס לחול לכמה ימים בדיוק כשהתחלתי את הפרוטוקול.
אני לא הייתי עדיין בהדרכת אחות באסותא, כיוון שהפרוטוקול התחיל ממש יומיים אחרי ביקורי אצל פרופ' משיח.
אז חיכיתי לתשובה מאסותא, ובערב הייתי אמורה להתחיל להזריק דקפפטיל. הלכתי למוקד ושם היא לא ממש שמחה לעזור לי, אמרה לי שאני יחזיק
את המחט והיא תראה שאני עושה את זה כפי שצריך. הזכירה לי את עניין 3 האצבעות מהטבור...עבר בשלום - הצלחתי.
היום בערב, משום מה כשהזרקתי לבדי, קודם כל איך שפתחתי את המזרק יצאו לי ממש 2 טיפות קטנטנות, ואחכ שהוצאתי (ולפני כן המתנתי 10 שניות) הוצאתי את המזרק ושוב יצאה לי טיפה קטנטנה. כמו כן אתמול היה לי כתם אדום מסביב ואני זוכרת שכך צריך להיות והיום לא היה לי.

האם תקיןןןןן????????.

sharom10

New member
ועוד שאלה

אני באמת לא זוכרת .. אבל ... אמורים לקבל ווסת בזמן הטיפול ? כלומר התחלתי לפני יומיים ובשבוע הבא אני אמורה לקבל
אני אקבל?

ofirsegevp

New member
פרוטוקול והזרקות

האם מישהי מהגולשות יכולה לענות לשאלה ולעזור ל sharom10 ? ערב טוב ונעים

תולית5

New member
לגבי זריקות דקפפטיל

היי,

אם יצאו 1-2 טיפות מהמזרק זה לא נורא.
אם לא היה לך אדום מסביב על אזור ההזרקה בבטן אז סימן שהזרקת מעולה :)
לי לפעמים היה אדום ולפעמים לא...
כל הכבוד שאת מזריקה לעצמך לבד!
ד"א לי הזריקות האלה ממש כואבות בד"כ, ולמדתי לשים לפני כן קרחון על הבטן כדי לאלחש קצת את האזור, ובנוסף להזריק את החומר ממש ממש לאט..

לגבי קבלת מחזור- אני מכירה פרוטוקול ארוך, בד"כ מתחילה להזריק דקפפטיל ביום ה20 למחזור, ואז מקבלת מחזור כעבור כמה ימים ומגיעה למעקב ביום ה3 למחזור.

בהצלחה רבה!
:)

למעלה