פרוטוקול DAN 2005 בעברית

uziop

New member
פרוטוקול DAN 2005 בעברית

שלום לכולם הסתיים תרגום הפרוטוקול הטיפולי של DAN מאפריל 2005 - בשעה טובה יש הרבה מידע ולא חסכנו את ההסברים המדעיים. הפרוטוקול מהווה את ההסכמה של כל הרופאים של DAN בארה"ב לגבי שיטות הטיפול הביוכימיות בילדי הספקטרום. העניין הוא - שעבור התרגום שילמתי מכיסי 1000 ש"ח חמתרגמת ועורכת מקצועית. אין לי כל כוונה להרוויח עליכם אגורה אחת ואשמח לקבל בחזרה את העלות. אז- כמה שיותר הורים יזמינו - כך ירד המחיר דהיינו- עבור 50 איש = 20 ש"ח כל אחד וכן הלאה. נא הודיעו לי כמה מכם רוצים ואיך לבצע זאת. בברכה ע.א

תודה יש אצלי רשימה של 15 משפחות../images/Emo13.gif

היי דר' אופ', איזה יופי, יש אצלי רשימה של 15 משפחות המעוניינות בפרוטוקול. תודה רבה על התרגום. האם אתה רוצה להעלות אותו על מדיה של CD? זה נראה לי יותר זול ואפשר לשלוח במעטפה רגילה, עטוף קרטון דק או מעטפת דקה. זה יחסוך כמובן עליות של הנייר וכ"ו, כל אחד יכול להדפיס ולהכניס לדפדפת או כריכה ספירלית דקה. כדאי אולי לגבות חמישים שח לכל משפחה ואז זה יכסה כעשרים משפחות. כל משפחה תשלח במעטפה אליך, צ'ק ומעטפה מבויילת ריקה (יש חבילה בדואר, של מעטפות ארוכות כאלו) עם הכתובת שלה עליה. אתה תוכל כך לשלוח את הדיסק הצרוב. לחילופין, בהנחה והקובץ כטקסט, איננו גדול מדי, אפשר לסכם גם לשלוח אל כל משפחה במייל, כקובץ מצורף, לאחר שמגיע אליך הצ'ק בדואר. יותר פשוט לוגיסטית... האם זה נראה לך? שוב, תודה רבה על התרגום, תלמה.

bengamin

New member
פרוטוקול

גם אני אשמח מאוד לקבל פרוטוקול נמתין למידע ממך איך ניתן לקבל תודה רבה, אמא של בנימין

1פביולה

New member
גם אני רוצה

ובמידה וצריך כבר לשלוח אז בבקשה להודיע , ותודה על היוזמה. פאבי

uziop

New member
פרוטוקול DAN בעברית

שלום לכולם התרשמתי מההענות של ההורים החלטתי לקבל את הצעת תלמה - אז זה מה שאעשה נא לשלוח לי צ'ק על סך 50 ש"ח לכתובת למטה. נא לצרף מעטפה מבויילת עם כתובתכם - גדולה מספיק ל- CD על הדיסק יהיה הפרוטוקול המתוגם + בונוס. מסחר סרטונים בני 45 דקות כל אחד מהכנס האחרון של ARI בבוסטון , שמכיל את הדוברים העיקריים. הסראונים הם באנגלית ללא תרגום. אוסיף גם מספר מסמכים שאני חושב שהם חשובים . הכתובת למשלוח : ד"ר עוזי אופנהיימר רחוב הנוריות 11 ב 3600 קרית טבעון בברכה לכולם

מעתיקה פרטים מההודעה שלו

רז ותמי אולי כדאי שתנסו לשרשר הודעות בעלות אותו נושא. אחרת הפורום מתמלא שאלות ותשובות שדוחפות מהר מדי הודעות קודמות. ומזכירה למשתתפים. דף הפורום כולל 15 שרשורים בלבד, אנא נסו להשתלב בהודעות קודמות. קטרין והיתר- אני מעתיקה את תשובתו שלום לכולם התרשמתי מההענות של ההורים החלטתי לקבל את הצעת תלמה - אז זה מה שאעשה נא לשלוח לי צ'ק על סך 50 ש"ח לכתובת למטה. נא לצרף מעטפה מבויילת עם כתובתכם - גדולה מספיק ל- CD על הדיסק יהיה הפרוטוקול המתוגם + בונוס. מסחר סרטונים בני 45 דקות כל אחד מהכנס האחרון של ARI בבוסטון , שמכיל את הדוברים העיקריים. הסרטונים הם באנגלית ללא תרגום. אוסיף גם מספר מסמכים שאני חושב שהם חשובים . הכתובת למשלוח : ד"ר עוזי אופנהיימר רחוב הנוריות 11 ב 3600 קרית טבעון בברכה לכולם

למעלה