פרויבל

יפעת187

New member
פרויבל

האם הוא טוב לפרלינים? עד עכשיו עבדתי עם קליבו וחשבתי לעבור לפרויבל אבל שמעתי עליו שהוא לא כל כך טעים..

ועוד שאלה.. אם אני אשים מילוי טופי הוא לא יתקשה ממש וישבור שיניים?
 

fliperit

New member
אנ עובדת איתו ואוהבת מאוד

גם כל המשפחה שלי אוהבים את הטעם שלו, וקורה שמתחסלות לי חבילות של קילו בלי שאני שמה לב, רק מנשנושים...
בשביל מילוי טופי קרמל שלא מתקשה את צריכה להכין קרמל ולהוסיף לו שמנת על סף רתיחה, לערבב על אש קטנה עד שהתערוב אחידה ובלי גושים (יכול לקחת זמן...). היחס בין השמנת לבין הקרמל תלוי באיך את אוהבת את הטופי, קשה או רך. אני עשיתי בזמנו ניסוייםעד שהגעתי למרק הרצוי לי אבל אני כרגע לא מוצאת את המתכון.
 

yyyccc1

New member
איפה מוכרים פרויבל?

איפה מוכרים את השוקולד הנל?
 

salo22

New member
הוא סביר לעבודה

ובעיקר זול יחסית, אישית טעים לי יותר מהקליבו, אבל זה לא כל כך קשה
בכל מקרה אין הבדל עצום בינהם..
 

revavonet

New member
אני מעדיפה אותו, אם כי השק החדש שקניתי

קצת שונה מהקודמים, ואני לא יכולה לומר מה שונה בו אפילו.
 

revavonet

New member
באופן עקרוי אפשר לשלב ביניהם.

לא נראה לי שיש בעיה בשילוב הטעמים.
את יכולה לשים בפה חתיכה מכל אחד ולראות מה את מקבלת, אם את אוהבת את התוצאה, תערבבי, ואם לא, אז לא.
 
לי הוא ממש לא טעים...

ולגבי הטופי, יש להכין טופי רך ולא קרמל קשה
ואז השינים ישארו שלמות :)
 
למעלה