פרויז ה-

gamari

New member
פרויז ה-../images/Emo47.gif

פרויז . . .
יישר כוחך שהצלחת להעיר את הפורום בע"ה אחזור בעוד שבוע וחצי וייקח לי זמן לקרא פה את הכל, , מאחל לכולם קצת מראש.... חג פורים שמח !!! כמובן עיד -א - נורוז שמח למרות שזה לא חג יהודי אלא תאריך ציון פרסי, אבל למי שמציין, בהחלט שתבוא עליו שנה חדשה טובה ומבורכת.. אחד הסימנים של שולחן הנורוז הוא פרח היקינטון, מה שנקרא מתוך ההפת-סין, (שבעת ה-ס) סומבול וניתן לראות אותו פורח בימים אלו מיד אחרי הגשם כמעט בכל אי תנועה... אחד מהחגים המעניינים בתרבויות העולם...
שימו לב שמתפרסמים פה מספר ארועים שונים לסופ"ש הקרוב לכבוד פורים. נא לא להציף את הפורום בהודעות פרסום של הארועים בצורה מוגזמת, ניתנת פה במה לכל המארגנים במינון עדין , נא לנצלה לטובה ולא לצרכי פרסום חינמי ואגרסיבי. כלומר הודעה אחת עניינית ועוד תזכורת ביום המופע או יום לפני. הודעות שתחזורנה על עצמן באופן כרוני על בסיס יומיומי ,תמחקנה ותשלחנה ל-
ללא היכר וללא סנטימנטים, , ,
.., יש לי כל מיני קשרים עם כל מיני מנהלים ב
ואני יודע לעשות
!!

פרויז1

New member
היי חבר שלי !

מיזוג של השתדלות ללא הנחות עם עצמי - בכישורים נרכשים כאן בישראל, מובילים לנצחונות. המרשם בדוק. למעשה, כל מי - אבל כל אחד ואחת - שלא עושה הנחות לעצמו, וגם מפעיל את מה שיש בו עד לתחתית סיר האנרגיות שלו, סופו שינצח. אין אופציה שניה. ותודה על הערתך, ידידי ! אני חוזר ביתר שאת ואומר לכו-לם : פורום "תרבות פרס" נועד להנאתכם! ואין זאת אומרת שהמעקבים אחרי הקוראים הסמויים ייפסקו!
להיפך :
רכשנו ציוד עיקוב חדש. מי שנכנס ולא כותב כולום, אנחנו נאסוף נגדו חומר.

Davitak

New member
עיקוב? ממש הסוואק הפרסי של השאה

שיש אומרים שהוא גלגולו של השב"כ הישראלי

IBP1

New member
אתה כותב רכשנו ?!

אויש ההוצאה הכספית בטח כאבה נורא לליבך הפרסי.... איזה כיף שאיני פרסי.

פרויז1

New member
טעות בידך !../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

יש לי תקציב מהנהלת הפורומים ב"תפוז" . אני אחד שמנצל ת'תקציב, ומגיע לסוף שנת התקציב באפס יתרה. יתר על כן : אני מוצא נושאים שלי, ואני מקשר אותם לתקציבים של אלה שלא מנצלים. כך אני מנצל תקציב וחצי
בטח שרכשנו! אני ממשיך לעקוב אחרי אלה שנכנסים לפורום ולא כותבים כלום! אתה יודע איזה ממצאים גילינו? למשל : יש אספהאניות רבות כאלו שיש לנו עליהן ים מידע אישי שלא נועד לדיון פומבי., אלא אחרי שאני יתרגז על מישהי מהן...

IBP1

New member
משום מה איני מקנא בך....

רק שאלה קטנה ......זוכר את האיספהן שסיפרתי לך עליו .... זה שעושה פיצוצים מסויימים.....הממממ אתה יודע למה הוא משמש נשים בעניין הנ"ל..... כי החומר כנראה גורם לשדים איך נראית אישה איספהנית במציאות.... משום מה מתברר כי הרעש לא מטריד את השדים .....חחחחח... אתה עד כדי כך אמיץ לב....

למעלה