פרוייקטים בבלוגספירה

פגעסוס

Well-known member
פרוייקטים בבלוגספירה

מדי פעם צץ לו בבלוגספירה פרוייקט שמריצים בלוגרים שונים. היה את הפרוייקט של החרגולית - יום הרשומה. יש את פרוייקט אוסקר הבלוגים של השרוט. יש את פרוייקט אוהבים 2006 של ארז זוננשיין. אתם משתתפים בפרוייקטים? אם כן איך אתם מחליטים באילו מהם להשתתף?

ע ל ו מ ה

New member
הפרוייקטים האלה מראים

עד כמה אנחנו "בברנז'ה"... האמת, שכמה שאני עוקבת באדיקות אחרי שני פורומי הבלוגים (807 ו-1516) ואחרי בלוגבית, אני לא תמיד מודעת לכל הפרוייקטים... על יום הרשומה אכן קראתי כאן (או שם) כי חרגולית פירסמה את זה, ואח"כ זה הופיע גם בבלוגבית. על פרוייקט האוהבים אני שומעת עכשיו לראשונה. אוסקר הבלוגים הצליח לשמוע עלי בלי ששמעתי עליו
ועד עכשיו אין לי מושג מה היה תהליך בחירת המועמדים... על פרוייקט הרצל שמעתי מאיזה איזכור מרומז בפורום תמיכה, אבל לא היה שם לינק, רק רמז, ולא מצאתי עוד פרטים... אז התחושה היא שמי שמשתתף, יותר "שייך", כי הוא היה במעגלים הנכונים ושמע על הפרוייקט... (זו גם הנהירה אחרי "מי רצח את ירין" - כאילו... מי שיודע יותר, הוא יותר שייך...). נדמה לי שזה חלק מהסיבה שלי להשתתפות - להרגיש שייכת... אבל אני משתתפת במה שנראה לי מתאים, ואיך שנראה לי מתאים (למשל ביום הרשומה השתתפתי בפורמט שהתאים לי ולא בדיוק לפי ההגדרות הראשוניות).

דם דם

New member
תבחרי בי ../images/Emo3.gif

אם אני יזכה פרציפלוך יעשה לך פסים בשיער

דם דם

New member
אני מבין

שלא בחרת בי גררררררררר....תחזיר לי את ה1000$ שנתתי לך ממקודם חוצפן...יכלתי לטוס איתם לאוסטרליה...או לפחות עד יפן

אני אוהב פרוייקטים

כמה מפתיע
תחרות זה פרוייקט? האמת שכן.. לא חשבתי על זה ככה אבל כן. בכל מקרה, תלוי איזה, יש פרוייקטים שאין לי יכולת או זמן להשתתף בהם או שהם פשוט לא דיברו אליי ויש כאלה שאפילו בשמחה (כמו פרוייקט אוהבים שנראה לי שאזכיר ואשתתף בו באישי) בעיקרון זה מעלה את רמת השיתוף בבלוגיה, אני לא רואה בזה משהו פסול.

לפעמים משתתף

בהתאם לזמן וליכולות שלי. לפעמים אני אפילו משתדל להשתתף קצת יותר מ-"סתם להשתתף", אלא אף לעזור מאחורי הקלעים עד כמה שאפשר. מה שכן, כל פרוייקט כזה הוא יוזמה מבורכת וכל הכבוד ליוזם.

דם דם

New member
פייר???

אני משתתף ביום הרשומה השתתפתי גם בפרוייקט הכותרת שהמשיך אותו "אוריאל שכטר" (אני מקווה שהפעם אני מאיית אותו נכון) השתתפתי באוסקר הבלוגים בוודאי שכן,ואני גם מועמד ואת פרוייקט האוהבים וול אני יברר את זה עכשיו בגדול אני משתתף במה שיש אבל שוב במה שנראה לי שמדבר אלי

TheWhiteTigris

New member
כמעט בכולם לא.

מהסיבה הפשוטה שאני רוצה לכתוב בבלוג מה שאני רוצה לכתוב באותו רגע, ושהרעיונות יעלו לי בהקשר של דברים שקרו לי ויש לי הצורך המסויים לספר עליהם. אבל לא ממש חלק מתחרות. אמרתי כמעט כי אוסקר הבלוגים זה משהו מיוחד

wranger

New member
אוהב פרוייקטים כאלה

לא משתתף בכולם, כי לפעמים ההשראה ממני והלאה דווקא כשצריך לכתוב רשומה אופטימית, למשל, אבל משתדל להיות מעודכן ולהשתתף במה שמתאים לי. איך שלא יהיה, חבל שאין יותר פרוייקטים כאלה.

IDODC

New member
חושב שאשתתף בפרוייקט אוהבים

ובשניים האחרים בהחלט לקחתי סוג של חלק
.

reedgreenwhait

New member
אני לא נגד השתתפות

בפרוייטים... ביום הרשומה - בערך השתתפתי. באוסק הבלוגים - לא, כי ההשתתפות לא הייתה פרי בחירה. פרוייק אוהבים - אולי אשתתף, אכתוב למה עליי להיות "מאושרת"... אני משתתפת בפרויקטים בהם אני רוצה ויכולה להשתתף. לעזור מאחורי הקלעים? אף אחד לא ביקש ממני.

למעלה