פרוייקטים חדשים למגורים

פרוייקטים חדשים למגורים

שלום! אמנם, זה לא קשור ישירות לפורום הזה - אבל קצת בעקיפין... אני מחפש מידע על פרוייקטים חדשים של בנייה למגורים באיזור המרכז, קוטג´ים או בתי פרטיים. בכל העיתונים והמגזינים הפרסומיים שמגיעים - יש בעיקר דירות ובנייני מגורים. יש לכם איזשהו מידע על פרוייקטים כאלה
תודה, ארנון

אתה מתכוון כמו שבנו בשוהם ובמודיעין

למשל? אני ממש לא יודעת... אולי צריך להרים טלפון לכמה חברות בניה כמו אזורים, או משהו כזה, שבונים מיבנים קצת יותר מפוארים משיכון עובדים מבחינת קהל היעד שלהם ולשאול אותם. חברה שלי קנתה בית בישוב שימשית בצפון, עוד לפני שהוקם, והיתה "עליה על הקרקע" משותפת, לכל הישוב, והם בנו שם בית פרטי מאד יפה, עם איכות חיים נפלאה, כי הישוב צעיר עם משפחות צעירות. באופן כללי ממש נחמד שם, אם מסוגלים להתגבר על המרחק מהמרכז. לא שמעתי על פרוייקטים דומים באיזור המרכז - חוץ מאשר פרוייקטים מפוארים למינהם בצפון תל אביב - גני צהלה, מסביב לצומת הפיל, בשיכון דן וכו´. אבל שם זה גם דירות ולא בתים פרטיים. אמנם עולה כמו בית פרטי, אבל בסך הכל דירה...

utopia1

New member
באזור גני צהלה, המשתלה ותל-ברוך

החדשה יש גם פרוייקטים של בתים פרטיים, לא רק דירות. ונכון, המחירים מאד יקרים (גם של הדירות) אבל גם הפאר בהתאם ...

vhp

New member
בניה לעתיד

האפשרות הכי פשוטה היא להסתובב ולחפש את האיזור שבו היית רוצה לגור. כמעט בכל אזור בארץ ישנם משרדי מכירות,יזמות או קבלנים, להכנס ולשאול לגבי בניה עתידית. אפשרות נוספת להתחיל להרים טלפונים לחברות בניה גדולות בעלות שם ולשאול אם יש להם פרוייקטים לעתיד. כולם ישמחו לעזור לך... אין פשוט מזה

בעיתון "דירות ובניינים" מרוכזים

כל הפרוייקטים החדשים. למרות שמו, יש בו גם קוטג´ים ובתים פרטיים. למשל בגן יבנה או במזכרת בתיה. יש לו גם גירסת אינטרנט. אני מצרפת ..

שירי71

New member
כשאנחנו חיפשנו

עשינו מנוי לעיתון "דירות ובניינים" ודרכו שמענו גם על כל מיני תערוכות. אגב, כאשר התבייתנו על אזור שעניין אותנו היינו נוסעים לאותו אזור בימי שישי וקונים מקומונים ודרכם היינו מגיעים ושומעים על פרוייקטים באזור, כי יש הרבה פרוייקטים שאינם מפורסמים בעיתונות בכלל-ארצית. חוץ מזה יש גם משרדי תיווך אשר לוקחים על עצמם בלעדיות של שיווק פרוייקטים מסויימים (בהרבה כאלה נתקלנו באזור הוד השרון וכ"ס).

למעלה