פרוייקטים שונים של חברי הלהקה. #3.

LadySilkworm

New member
פרוייקטים שונים של חברי הלהקה. #3.

תזכורת: זוהי מיני-פינה חדשה[של חמישה שבועות], בה כל שבוע יהיה סיכום על הפרוייקטים השונים בהם עסקו\עוסקים חברי הלהקה[וטאריה] חוץ מנייטוויש. התכנון המקורי שלי היה לעשות סיכום כללי של כולם בבת אחת, אבל בגלל שאני מניחה שאף אחד לא היה קורא כ"כ הרבה וגם בגלל שאין לי זמן להמשיך את זה, החלטתי לעשות את זה שבועי. רק הערה קטנה: אם יהיו דברים חסרים, אז אתם מוזמנים להוסיף. אני פשוט לא "כל יודעת" וגוגל לא תמיד עוזר כ"כ. -שבוע שלישי- והיום לא אחר מאשר.. תומאס[Tuomas Holopainen]. דיסקוגרפיה: Nightwish- Angels Fall First Nightwish- Oceanborn Nightwish- Wishmaster Nightwish- Century Child Nightwish- Once +כל הסינגלים וההופעות וכו'.. Nattvindens Grat-A Bard's Tale Nattvindens Grat- Chaos Without Thory Darkwoods My Betrothed-Heirs of the Northstar Darkwoods My Betrothed- Autumn Roars Thunder Darkwoods My Betrothed- Witch Hunts FURTHEST SHORE- Chronicles of Hethenesse Sethian- Into the Silence For My Pain- Fallen For My Pain- Killing Romance (single) KOTITEOLLISUUS- Helvetistä Itään KARI PEITSAMO- Taistelujen tiellä Timo Rautiainen-Sarvivuori חוץ מהעובדה שהוא המקים של נייטוויש, וכותב ומלחין וקלידן[וזמר אפילו בחלק מהשירים] וגם מנהל, תומאס הוא גם מפיק. הוא הפיק את האלבום של סיילנטיום , Sufferion - Hamartia of Prudence [שזוהי גם אופרת מטאל המספרת סיפור]. חוץ מהפקה הוא גם שימש כנגן אורח. כמו כן, תומאס חבר בפרוייקט הסולו של Timo Rautiainen ומשמש שם כקלידן, וכפי שהבנתי הוא גם כתב לו שיר בפינית בשם Hiljaisen Talven Lapsi. עוד לפני נייטוויש, תומאס היה מנגן בקלרינט[נדמה לי שגם בלהקת ג'אז או משהו], וכמובן שגם בפסנתר, והאמת שנייטוויש היא הלהקה הראשונה שהוא כתב לה שירים. ז"א בלהקות שתומאס היה חבר בהן לפני נייטוויש [Darkwoods My Betrothed ו Nattvindens Grat] תומאס שימש רק כקלידן. - חג שמייח ואל תאכלו יותר מדי מצות. :)

כל הכבוד לך:)

תודה על המידע:) מסתבר שגם תומאס הוא איש רב פעלים..חחח מפתיע לשמוע שנייטוויש היא הלהקה הראשונה שהוא כתב לה שירים.לא ידעתי את זה.

The Cat Woman

New member
שכחת פרט קטן אך חשוב עד מאוד...

שהוא ממש חתיך
והוא נשוי באושר ועושר... לי כמובן!

blacknwhite

New member
כל הכבוד, שוב../images/Emo9.gif

מעניין לדעת שתומאס עושה כ"כ הרבה דברים!
מוכשר, הבחור (לא שלא ידענו את זה קודם...) אגב, יצא לי להתקל פעם בתרגום לאנגלית של השיר בפינית שהוא כתב לTimo Rautiainen. אני יכולה למצוא ולהביא לינק, אם בא לכם...

blacknwhite

New member
הנה הלינק../images/Emo9.gif

http://62.236.191.98/timorautiainen/forum/viewtopic.php?t=75&view=previous&sid=5b28b8bf0d95db40d11b9a1f9e73ee1a אני מקווה שזה יעבוד... זה מן פורום לא קשור, שמצאתי בו את התרגום אחרי שנתקלתו בתרגום במקום אחר, וחיפשתי אותו מחדש לפי שורה שזכרתי
בקיצור, חפשו את התרגום עצמו באחת מההודעות... הוא די קל לזיהוי, זה לא הודעות שצריך "לפתוח" כמו בתפוז ואגב, המילים פשוט מקסימות, בעיני לפחות. נורא עצובות

danduuu

New member
תודה רבה נחמד לדעת את כל זה../images/Emo47.gif

אה! אתם לא יודעים מה קרה לי שלשום XDD אני וחברה שלי נכנסנו לאתר כזה שמראה את השם הגות'י שלכם [אם תרצו אני אחפש לכם אותו] ורשמנו תומאס הולופאינן ויצא: "פריק"
!!!!

למעלה