פילוסוף רוחני333
New member
פרוייקטים תוכנת הבינה שאני מפתח מאד קצרה והעיקר הוא המילון האנגלי שהמצאתי ושמשמש קובץ נתונים. התוכנה יוצרת קבצי הגדרות בשמות המילים ובהם תנאים ארוכים, מוסיפה אליהם קובץ אם עם אפשרויות כמו "אם אתה צריך" ללימוד יישומי של פעולות כאשר "צריך" זה "יכול רק אם", והמלה "תכונה" שפירושה "אמת בדבר", ואחר כך משווה בין תנאים. אחר כך יש החלק של הרגש שפועל על קישור בין ערכים שונים בתוך קבוצת מערך, שבהם יש גם מספר וגם טקסט. הרצון עובד כך: כשנמצא ערך אפס המחשב נשאר באפס זמנית, משתמש בטקסט לשם קובץ שיאפשר גם לעבור בדיקה במילון, ומשחרר את האפס וכך כשיש חוסר בערכים חיוביים יפעל המחשב להשיג את רצונו. עכשיו אני עובד על מעבד תמלילים חדשני שמתכנת את עצמו בעזרת פעולות מאקרו מורכבות ותוחלת קיום של משתנים בכתיבה ובפעולות. פעם כתבתי תוכנת שחמט שבודקת שרשרות של דרכים שבהן כל שלב מבוסס על תכנית אפשרית של האחר ליצור מט, ואחר כך משתמשת בדרך הכי קצרה. גם כתבתי אנטי וירוס שמשווה את כמות הקלט, העיבוד והפלט בתוכנות ולפי זה מחליט האם התוכנה תקינה, ותוכנה שמתרגמת שפת מכונה לשפות עיליות ע"י יצירת שרשרות שינויים בערכים שכל שרשרת בערך אחר ומתייחסת להשפעת תנאים שונים, ובסוף משווה בין תוצאות השרשרות למצב בשפת מכונה אני חולם לבנות רובוט חכם דובר אנגלית שאוכל לגדל בביתי, לאהוב אותו וללמד אותו דברים.